Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

U Zadar stižu cruiseri s golim turistima!

04.11.2010. 23:00
U Zadar stižu cruiseri s golim turistima!


Za 500 funti naši putnici imaju priliku vidjeti otok ljubavi – Rab, Molat, Olib, Mali Lošinj, Cres te grad Morskih orgulja – grad Zadar, poručuju iz “eWaterwaysa”


Jeste li ikada sanjali da stojite na palubi broda i uživate u laganom morskom povjetarcu potpuno goli? S tim riječima započinje promidžbeni tekst za nudističko krstarenje po otocima i gradovima jadranske obale britanske turističke agencija specijalizirane za krstarenja “eWaterways”. Oni u svojoj ponudi za iduće ljeto imaju, naime, i nudistička krstarenja u okviru kojih bi jedno od odredišta trebao biti i grad Zadar. Putnici se pozivaju na nesvakidašnje ljetovanje od osam dana na kojem će im odjeća trebati samo za večernji objed. Ostatak dana mogu provesti potpuno goli, uživajući plivajući, roneći ili se sunčajući na jednoj od nekoliko paluba malog intimnog kruzera za 22 osobe. Cijena ovog putovanja kreće se oko 500 funti, što u agenciji ne smatraju i nekim iznosom za ostvarenje nudističkih snova svojih putnika.
– Za 500 funti naši putnici imaju priliku vidjeti otok ljubavi – Rab, Molat, Olib, Mali Lošinj, Cres te grad morskih orgulja – grad Zadar, naglašavaju iz “eWaterwaysa”.
– Putovanja su jako popularna, a Hrvatska ima mnogo nudističkih plaža što ju čini idealnom za nudističko krstarenje. Očekujemo najviše putnika srednje životne dobi, ponajviše iz Njemačke, zemlje gdje ima najviše nudista. Predviđeni datumi polaska su 11. kolovoz i 27. kolovoz, a brodovi su nedavno renovirani te ugodni za krstarenje, velikih salona za objedovanje te dakako atraktivnih paluba za sunčanje, ističu iz agencije.