Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Petrina u Zadru prikupljao potpise

04.11.2011. 23:00
Petrina u Zadru prikupljao potpise


U „High Park kantunu” zadarskog Narodnog trga, mjestu rezerviranom za promidžbu stranka danas se pojavio i kontroverzni primoštenski načelnik Stipe Petrina. Petrina nije održao predizborni skup svoje nezavisne liste, već je u Zadar došao prikupiti potpise birača za kandidaturu za parlamentarne izbore.
–  Mi smo odavno skupili potreban broj potpisa, ali cilj nam je prikupiti 30.000 potpisa. Ako to prebacimo u rezultate s prošlih izbora, onda sigurno imamo prolaz dvaju naših članova u Sabor RH, rekao je Petrina dodajući da ih je do sad skupio preko 20.000.
Petrina kaže da neće održavati skupove po 9. izbornoj jedinici jer je to preskupo. Njegove ankete pokazuju, navodno, da je treća snaga u 9. izbornoj jedinici te da će njegova nezavisna lista ostvariti 7,7 posto glasova. Stipe Petrina je dodao kako do sad nije dobio nikakve službene zamjerke za poruke nepriličnog sadržaja  koje se biračima nude s njegovih plakata.
– Stvar samo treba nazvati pravim imenom. Ono što svi misvaki dan govorimo o politici, to se i nalazi na plakatima, rekao je Stipe Petrina.