Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Slivnica uvjerljiva nakon početnog poraza

Autor: Čedo Fabulić

04.11.2012. 23:00
Slivnica uvjerljiva nakon početnog poraza


U organizaciji Općine Poličnik, Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata općine Poličnik i u provedbi Boćarskog kluba Rupalj održan je 8. Memorijalni turnir u spomen na poginule branitelje Damira Vanjak i Milu Šušića. Prije početka delegacija turnira položila je cvijeće i upalila svijeće na spomen-obilježju u centru mjesta, a potom je predsjednik UHDDR-a općine Poličnik Milorad Demo proglasio turnir otvorenim.
Pobjednička momčad Slivnice igrala je doista šampionski. Osim u prvoj utakmici nakon poraza od Zemunika, Slivničani su kasnije igrali i pobjeđivali, zaista uvjerljivo. U sljedeće dvije utakmice na nuli su ostavili Velebit i domaćina Rupalj te su sa dvije pobjede osigurali prvo mjesto u skupini i finale. U drugoj skupini zemunički Bulin je imao, također dvije pobjede, ali i bolju punat razliku od Benkovca, pa su i oni osigurali finale. Umjesto očekivano zanimljive i napete utakmice gledatelji su vidjeli još jednu uvjerljivu pobjedu Slivnice koja je sve brzo riješila te je prvi napustili teren, dok je u borbi za treće mjesto Zemunik pobijedio pridraški Hajduk.
Rezultati
Skupina A: Rupalj – Velebit 12:4, Zemunik – Slivnica 9:2, Rupalj – Zemunik 6:5, Velebit – Slivnica 0:13, Rupalj – Slivnica 0:13, Zemunik – Velebit 12:1.
Skupina B: Benkovac – Hajduk (P) 3:12, Sv. Nikola – Bulin 9:10, Benkovac – Sv. Nikola 13:7, Hajduk – Bulin 0:13, Benkovac – Bulin 6:4, Sv. Nikola – Hajduk 6:13.
Za 7. mjesto: Velebit – Sv. Nikola 11:7, za 5. mjesto: Benkovac – Rupalj 13:11, za 3. mjesto: Zemunik – Hajduk 11:8. Finale: Slivnica – Bulin 13:2.
Redoslijed
1. SLIVNICA: Z. Veršić, Dr. Mijolović, Landeka, Kalac.
2. BULIN: A. Bilosnić, F. Šarić, Biloglav, E. Dragaš, Perić.
3. ZEMUNIK: M. Šarić, Baždarić, Lenkić.
4. HAJDUK: I. Kokić, Ive Grubić, Mate Kokić, M. Grubić.
5. BENKOVAC: V. Brkljača, D. Brkljača, J. Vrsaljko.
6. RUPALJ: T. Gavran, Ćustić, Rogić, Knežević.
7. VELEBIT: Josić, Vuksan, D. Vrsaljko, M. Zelić.
8. SV. NIKOLA: M. Kolčeg I, M. Kolčeg II, Z. Galić, Ž. Kolčeg, D. Kolčeg, R. Veršić, R. Boca.