Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Za povjerenika ražanačkog HDZ-a imenovan dr. Nediljko Jović

04.11.2016. 23:00
Za povjerenika ražanačkog HDZ-a imenovan dr. Nediljko Jović


Nakon određenih turbulencija i potresa koji su se u posljednje vrijeme događali unutar Općinske organizacije HDZ-a Ražanac, Županijski odbor HDZ-a u Zadru na svojoj je sjednici 24. listopada jednoglasno donio odluku o raspuštanju Općinske organizacije HDZ-a Ražanac te imenovao novo Povjerenstvo od 15 članova koje dolazi iz svih temeljnih ogranaka, a za povjerenika je izabran dr. Nediljko Jović.
– Zbog narušenih međuljudskih odnosa te gubitka lokalnih izbora 2013., a potom i izvanrednih održanih ove godine kao i neprimjerenog stava pojedinaca unutar HDZ-a Ražanac glede otvaranja zgrade novog dječjeg vrtića u Ražancu, na izričit zahtjev 182 člana HDZ-a s područja općine Ražanac donesena je spomenuta odluka Županijskog odbora naše stranke. Zadaća Povjerenstva i mene kao predsjednika je da u roku od šest mjeseci provedemo unutarstranačke izbore po principu jedan član jedan glas i da se izabere novo vodstvo. Istovremeno učinit ćemo sve da konsolidiramo naše redove, da u redove stranke uključimo u prvom redu kvalitetne i školovane mlade ljude, kazao je povjerenik Jović.
– Prioritet nam je također što bolje se pripremiti za izbore Vijeća MO koji će se na prostoru općine Ražanac održati 20. studenog te da se isto tako kvalitetno pripremimo za lokalne izbore u svibnju naredne godine kada ćemo uz članove Općinskog vijeća istaknuti i osobu za načelnika te da HDZ bude opet ono što smo bili prije tri do četiri godine, vodeća stranka. Prijepore koji su se događali među našim članstvom nastojat ću dijalogom i razgovorima riješiti. Svim članovima i simpatizerima HDZ-a, kao i dobronamjernim članovima drugih stranaka na području općine Ražanac, otvorena su vrata novoizabranog Povjerenstva za sve vrste dijaloga i suradnje, zaključio je Jović.