Dani Sunca i dva Štanda dobre volje na Narodnom trgu 06. – 08. prosinca

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Sajam zdrave hrane, tradicijskih proizvoda i suvenira
Na „Štandu dobre volje“ sudjelovat će Udruga za autizam Zadar čiji će volonteri izložiti rukotvorine sva tri sajmena dana koje su na radionicama izradili članovi udruge pod vodstvom radnih terapeuta i likovnog terapeuta, Udruga odgajatelja Maraške koji će se isto predstaviti s rukotvorinama svojih članova kao i Udruga osoba oštećena sluha Zadar
Ovo je pedeseto izdanje Dana Sunca pod motom 'Živjeti dobro'

U sklopu manifestacije „Advent u Zadru“ na Narodnom trgu održat će se Sajam zdrave hrane,   tradicijskih proizvoda i suvenira  „Dani sunca“. Sajam u organizaciji udruge „Eko-Zadar“  održavat će se  od 06. do 08. prosinca, a u sklopu sajma tri će udruge provesti svoje  dobrotvorne aktivnosti na dva  Štanda dobre volje.

Ovo je pedeseto izdanje „Dana sunca“ pod motom „Živjeti dobro“.  Radno vrijeme sajma koji se održava uz potporu Grada Zadra je od 08  do 20 sati, a predstavit će se ukupno devet sudionika od kojih prvi put  jedan proizvođač iz Donje Lomnice. Riječ je o proizvođaču meda Antičević Zeleni med j.d.o.o. koji uz med donosi i proizvode od ljekovitog  bilja. Na „Danima sunca“  sudjelovat će PTO Nekić iz Biograda na Moru  s prirodnom kozmetikom, dok će se Kamen dizajn iz Preka predstaviti s  uporabnim predmetima, suvenirima i nakitom od bračkog kamena.   Suhe smokve i delicije od suhih smokava ponudit će OPG Eugen Novaković iz Posedarja, a proizvode od bobičastog voća Bokun d.o.o. iz Splita. OPG CD Raspović iz Zadra sudjelovat će s proizvodima od lavande,  likerima i džemovima, dok će nam med i proizvode od meda  predstaviti OPG Slavica Veber iz slavonskog Broda i OPG Mladen Jezidžić iz  Zadra.

Na „Štandu dobre volje“ sudjelovat će Udruga za autizam Zadar čiji  će volonteri izložiti rukotvorine sva tri sajmena dana koje su na radionicama izradili članovi udruge pod vodstvom radnih terapeuta i likovnog terapeuta, Udruga odgajatelja Maraške koji će se isto predstaviti s  rukotvorinama svojih članova kao i Udruga osoba oštećena sluha Zadar  koja će svoje djelovanje  predstaviti uz pomoć razglednica Zadra 07.  prosinca od 08:00  do 12:00.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno