Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Prenositelj HIV-a priveden zbog prijetnji

Autor: Hina (H)

05.02.2010. 23:00
Prenositelj HIV-a priveden zbog prijetnji


U Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku večeras oko 19 sati priveden je 21-godišnjak iz Sukošana zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska.
Policija navodi kako je mladić iz Sukošana jutros mobitelom nazvao 39-godišnjeg muškarca iz Šibenika i prijetio mu. Zbog te prijetnje policija ga je uz kaznenu prijavu privela u županijski Istražni centar.
Inače, privedeni 21-godišnjak jučer je, nakon kriminalističke obrade u vodičkoj policijskoj postaji, osumnjičen za kazneno djelo širenja spolno prenosive bolesti. Večeras je pak protiv njega podignuta kaznena prijava zbog prijetnji 39-godišnjaku.
Neslužbeno se doznaje kako je riječ o 21-godišnjem homoseksualcu zaraženom HIV-om koji je tijekom proteklih pola godine održavao spolne odnose s nekoliko osoba sa šibenskog područja iako je znao da je zaražen spolno prenosivom bolesti. Zbog toga su protiv njega oštećene osobe podnijele kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.