Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Snježani se isplatila vjernost Bakmazu

05.02.2012. 23:00
Snježani se isplatila vjernost Bakmazu


Do sada nikada u životu nisam ništa osvojila pa je bilo zaista teško povjerovati da mi se sreća osmjehnula, kaže dobitnica Snježana Pranjić, koja je zajedno s još 43 dobitnika nagrada izvučena iz mase od 400.000 kupona


Snježana Pranjić iz Zadra dobitnica je automobila renault megane generation 1,6, glavne nagrade najnovije nagradne igre trgovačkog lanca Bakmaz NTL grupacije “S Bakmaz marketima i Bakmaz namještajem do nagrada”, koja je zaključena prošli četvrtak. Sretna je nova vlasnica atraktivne obiteljske limuzine za dobitak saznala od kćeri Dijane koja je bila na izvlačenju.
Nije trebalo puno razmišljati i zaključiti da se među posjetiteljima Bakmaza, okupljenima tog četvrtka na završnici nagradne igre, nalazi i nova vlasnica meganea kada je jedna osoba radosno skočila u zrak, mašući rukama od sreće nakon što je glavnu nagradu izvukla gospođa Elizabeta Lucić, Bakmazov vjerni i dugogodišnji kupac. Gospođa Dijana je znala, iako je nagradu dobila njena majka, da će upravo ona biti nova vozačica automobila, s obzirom na to da joj majka ne vozi, pa joj je pohitala priopćiti radosnu vijest.
– U prvi trenutak sam mislila da me kći samo zafrkava, nisam mogla povjerovati da sam osvojila automobil. Do sada nikada u životu nisam ništa osvojila pa je bilo zaista teško povjerovati da mi se sreća osmjehnula, priča gospođa Pranjić.
Kaže da se zabrinula gdje joj je kći koja je otišla po svoje blizanke Anu i Mandu u vrtić i zadržala se mnogo duže nego inače.
– Zabrinula sam se, gdje je do sada, što ju je moglo zadržati? Nisam ni slutila da je otišla pratiti nagradno izvlačenje i da je upravo u trenutku kada sam se ja brinula za nju, ona radosno skakala u vis od sreće, dodaje gospođa Snježana.
Kaže da će auto ići kćeri, jer je ipak u godinama kada je kasno za autoškolu. Gospođa Snježana je ubacila pet kupona, ne razmišljajući puno o mogućem dobitku.
– U Bakmazu obavljam kompletnu ‘spizu’, to je moja obiteljska trgovina, tako da mi nije bio ni najmanji problem prikupiti kupone za nagradnu igru. Sretna sam da sam upravo od svoje trgovačke kuće Bakmaz dobila ovaj vrijedan automobil, zaključuje gospođa Snježana.   
Nagradna igra “S Bakmaz marketima i Bakmaz namještajem do nagrada”, 11. po redu, trajala je od 25. listopada 2011. godine do 22. siječnja 2012. godine, a kupci su za sudjelovanje trebali ubaciti nagradni kupon koji se dobivao za napravljeni račun od najmanje 50 kuna. Koliko je spomenuta nagradna igra, vrijednosti nagradnog fonda 131.941,74 kune, imala dobar odjek među kupcima zadarskog lanca trgovina široke potrošnje i namještaja, svjedoči broj pristiglih kupona, kojih je bilo više od 400 tisuća. Regularnost izvlačenja nadgledala je četveročlana komisija u sastavu Snježana Lovrić, predstavnica Bakmaza, Živko Čilaš, predstavnik kupaca u veleprodaji, Ante Travica, predstavnik kupaca u maloprodaji, te javni bilježnik Darija Ramljak Grgillo. Program izvlačenja je vodio Dario Terzin, a za dobar “štimung” na svečanosti izvlačenja ovaj se put pobrinuo popularni TV voditelj Toni Jeričević, koji je organizirao vlastiti kviz ZA-ZA. Očekivano, njegov je kviz najviše zaintrigirao najmlađe posjetitelje izvlačenja koji su se gusto natiskani oko podija za natjecanje trudili točnim odgovorom osvojiti slatke poklon pakete, što ih je tvrtka za tu prigodu pripremila.
Naravno, nije nedostajalo ni slasnih zalogaja za sve ostale, za što su se pobrinuli brojni sponzori igre. Fond nagrada uključivao je 20 poklon paketa – sponzora Bakmaza, 10 poklon bonova u vrijednosti od 500 kuna – sponzora Tekstilprometa, te bogat nagradni fond iz asortimana namještaja: hoklica – sponzor Murales, kuhinjska vaga – sponzor Gorenje, pisaći stol – sponzor Garant, pipa Platino – sponzor Tehnoultimum, stol Porto – sponzor Concordia, madrac Termos – sponzor Hespo, predsoblje Jutro – sponzor Gorenje, predsoblje Alples – sponzor Alples, garnitura Ria – sponzor Bernarda, garnitura Roma – sponzor Relax, regal Tara – sponzor Istradom, regal Futura – sponzor Dinas, trosjed C80 – sponzor Finvest te, spomenuto, osobni automobil renault magane generation 1,6. Zahvalivši kupcima na ukazanom povjerenju, iz Bakmaza su posebno izrazili zadovoljstvo što su se nagrade ravnomjerno raspodijelile po cijeloj županiji, zahvaljujući trudu njihovih djelatnika koji su neposredno pred izvlačenje dobro promiješali sve pristigle kupone. Najavili su nove nagradne igre te pozvali sve okupljene da izađu ispred centra i nazoče vatrometu, posebno pripremljenim da svečanost izvlačenja nagrada učini još zabavnijim.
Nagrade se mogu preuzeti u hiperdiskontu Bakmaz na Novom Bokanjcu, Marijane Radev b.b., počevši od ponedjeljka 6. veljače 2012.


Popis dobitnika:




1. SNJEŽANA PRANJIĆ, K.DRAŠKOVIĆA 23; ZADAR; RENAULT MEGANE GENERATION1,6
2. MATEA KRNČEVIĆ; ZEMUNIK; DONJI TROSJED C 80
3. DORIS VUKŠEVIĆ; ZATON – NIN REGAL FUTURA
4. MARIN ROJE; SV. FILIP I JAKOV; REGAL TARA
5. DANICA BARIČEVIĆ; M.BUDAKA 5; MASLENICA; GARNITURA ROMA
6. ANDREA MANDIĆ; D.BAZJANCA 4; ZADAR; GARNITURA RIA
7. SNJEŽANA PALEKA VIDOVIĆ; J.DRAGIŠIĆA 19; ZADAR; PREDSOBLJE ALPLES
8. MIRJANA RESAK BOBANOVIĆ; POLAČA; PREDSOBLJE JUTRO
9. KRISTIJAN ŠKOLJAREV; ZANATSKA 25; KALI; MADRAC TERMOS
10. JOSIP ŠALE; ŠIBENSKA 4C; ZADAR; STOL PORTO
11. VEDRANA MODRIĆ; POLJANA ZRINSKIH FRANKOPANA 13;BENKOVAC; PIPA PLATINO
12. SONJA BOTICA; FRANJE RAČKOG 27; ZADAR; PISAĆI STOL
13. ANTONIJA MAZIĆ; F.B.TRENKA 136; ZADAR; KUHINJSKA VAGA
14. ANAMARIJA PARIĆ; PUT VRELA 21; ZADAR; HOKLICA
15. MARIJA MEŠTROVIĆ;NINSKI STANOVI; NIN; POKLON BON 500KN Tekstilpromet
16. IVAN STRIGULJICA; PETRA SVAČIĆA 2; VRANA POKLON BON 500KN Tekstilpromet
17. ROKO SKRAČIĆ; Ž.MARKOVIĆA 19; ZADAR; POKLON BON 500KN Tekstilpromet
18. MATE ERLIĆ; TINJ; POKLON BON 500KN Tekstilpromet
19. FABIJANA FANTINA; PAKOŠTANE; POKLON BON 500KN Tekstilpromet
20. VESNA MEDIĆ; DEBELJAK 15; 23206 SUKOŠAN; POKLON BON 500KN Tekstilpromet
21. DANIJELA GRBIĆ; RAŽANAC; POKLON BON 500KN Tekstilpromet
22. MANDICA PEROŠ; ZATONSKIH POMORACA 57; ZATONvPOKLON BON 500KN Tekstilpromet
23. IVONA MARINKOVIĆ; SENADA ŽUPANA; OBROVAC; POKLON BON 500KN Tekstilpromet
24. BRANIMIR SURIĆ; NINSKI STANOVI; POKLON BON 500KN Tekstilpromet
25. MARTINA KULAŠ; POLAČA 380; POLAČA; poklon paket Bakmaz
26. IKO ŠITUM; F.B. TRENKA 94; ZADAR; poklon paket Bakmaz
27. MARTINA MUSTAĆ; PUT BUNARA 7: PRIVLAKA; poklon paket Bakmaz
28. MARIO BAVRKA; POLAČA 266; POLAČA; poklon paket Bakmaz
29. BOŽE JURLINA; POLJICA 124; POLJICA; poklon paket Bakmaz
30. ŽELJKO FRANOV; UGLJANSKA 3; ZADAR; poklon paket Bakmaz
31. NADEŽDA DEŠA; J. TORBARINE 5;ZADAR; poklon paket Bakmaz
32. LUZARKO MATIJEVIĆ; VISOČANE 3; VISOČANE; poklon paket Bakmaz
33. IVAN BARIŠIĆ; RAŽANAC 37; RAŽANAC; poklon paket Bakmaz
34. IVICA IVKOVIĆ; ŠKABRNJA-PRKOS; poklon paket Bakmaz
35. GRGO GENDA; ŠKABRNJA-PRKOS; poklon paket Bakmaz
36. ZDENKO BUBNJAR; ŠKABRNJA-PRKOS; poklon paket Bakmaz
37. VLADIMIR SELIN; KNEZA TRPIMIRA 46; ZADAR; poklon paket Bakmaz
38. IVAN MARUŠIĆ; LJUBAČKI STANOVI 22; LJUBAČ; poklon paket Bakmaz
39. SOFIJA PILIĆ; RAŽANAC; poklon paket Bakmaz
40. MATILDA RUKAVINA; SMILČIĆ 152; SMILČIĆ; poklon paket Bakmaz
41. SMILJA PARIĆ; DRČEVAC NINSKI; poklon paket Bakmaz
42. DORIS PETEŠIĆ; POLJICA-VRSI; poklon paket Bakmaz
43. MILKA ZEKIĆ; DRAČEVAC NINSKI; poklon paket Bakmaz
44. DANIJELA SORIĆ KERO; KEROV PRILAZ 8; BIBINJE; poklon paket Bakmaz
Tvrtka Bakmaz čestita svim sretnim dobitnicima.
Nagrade se mogu preuzeti u sklopu centra Bakmaz na Novom Bokanjcu, počevši od 6. 2. 2012.