Zadarskom hostelu međunarodni certifikat kvalitete

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
Marin GOSPIĆ
Zadarski Omladinski hostel stalno nastoji dosegnuti najviše standarde

Pet omladinskih hostela Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza (HFHS) dobili su ovih dana međunarodni i verificirani certifikat kvalitete za hostele HI-Quality kojeg kao jedine za hostele u svijetu dodjeljuje Međunarodna federacija omladinskih hostela (IYHF). Iz HFHS-a ističu da je kontrola odnosno revizija tih certifikata u njihovih pet hostela provedena krajem siječnja, pri čemu je hostelima u Dubrovniku i Rijeci produžena valjanost tog certifikata, dok su ga prvi put dobili hosteli u Puli, Zadru i Zagrebu.

Time se tih pet HFHS-ovih hostela pridružilo biranom društvu od oko 480 visoko kvalitetnih hostela sa HI-Q certifikatom, od ukupno 4.000 hostela koliko ih je u Hostelling Internationalu (HI), što je skraćeni naziv za Međunarodnu federaciju omladinskih hostela.

Reviziju certifikata je izvršio Talijan i auditor HI-ja Francesco d'Acunto, a tijekom tog postupka detaljno su ispitani i pozitivno ocijenjeni svi ključni procesi i dokumenti u omladinskim hostelim koji se tiču rada menadžmenta, recepcije, čišćenja i održavanja te pripremanja i posluživanja hrane i pića (sukladno HACCAP sustavu).

U povodu tih certifikata tajnik HFHS-a Dražen Gečević naglasio je njihovu važnost za općenitu hostelsku ponudu u Hrvatskoj, kao i da je organizacija i provedba rada i poslovanja u HFHS-ovim omladinskim hostelima sukladno sustavu kvalitete strateški cilj HFHS-a. Važnim je pritom istaknuo i što se HFHS time orijentira da korisnicima usluga u njihovim hostelima pruže i omoguće najviše standarde, na čemu stalno rade i što osim certifikata potvrđuju i gosti u upitnicima koje ispunjavaju tijekom boravka u hostelima.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno