Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

DARUVARČEVOJ ŽRTVI PRIJETE PSIHOPATI “Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući – tebi, sestri i mami”

06.02.2019. 20:55
DARUVARČEVOJ ŽRTVI PRIJETE PSIHOPATI “Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući – tebi, sestri i mami”


Darko Kovačević Daruvarac, koji je 9. siječnja nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke u nedjelju će biti pušten na slobodu. Naime, do pravomoćnosti presude u pritvoru može ostati najviše mjesec dana, odnosno šestinu istražnog zatvora, a kako ona nije u međuvremenu postala pravomoćna, istu će zbog Zakona o kaznenom postupku kakvog imamo još jednom čekati na slobodi.
Dan nakon što su se mediji raspisali o ovom još jednom sumraku hrvatskog pravosuđa i to u istom slučaju, Daruvarčeva žrtva i njezina majka dobile su danas novu prijeteću poruku putem Instagrama.
Prijetnje smrću svim članovima obitelji brutalno premlaćene 18-godišnjakinje prijavljene su djelatnicima PU zadarske koji su, kako neslužbeno doznajemo, večeras bili i u domu ove obitelji.
Prijeteću poruku prenosimo u cjelosti.
“Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući, tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku.
Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije “živčani slom”.
Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro.
Prijatelj od Daruvarca, poz.”
Nakon što mu je djevojka uzvratila, “sobni ubojica s društvenih mreža” nastavio je u istom stilu.
“Je*en ti ja mater. Reci materi da je obična dro*a i da se sprema za smrt.
Skupa s tobom u vreću će ići.”
Psihopata s lažnog profila jezivu prijetnju završio je jako uvjerljivom izjavnom rečenicom:
“I hoću, ubit ću te, nećeš biti živa, vjeruj mi.”
Nakon čega su poruke prestale, a u dom djevojčine obitelji stigla policija te je u fazi vršenja izvida u svezi ovog slučaja.
Podsjetimo, osim što će pravomoćnost presude Darko Kovačević Daruvarac od nedjelje čekati na slobodi, prije 10-ak dana ukinuta mu je i obaveza prijavljivanja na policiju tri puta tjedno, zabrana prilaska oštećenoj djevojci, a vraćeni su mu i svi osobni dokumenti.