Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

NAJAVA GRDOVIĆEVOG KONCERTA Mladenova presica bez Mladena, mobitel isključen

06.02.2019. 11:01
NAJAVA GRDOVIĆEVOG KONCERTA Mladenova presica bez Mladena, mobitel isključen


Jutros s početkom u 11 sati u Hotelu Kolovare bila je predviđena konferencija za medije povodom održavanja koncerta Mladena Grdovića 15. veljače u SC Višnjik, no na njoj se glavni akter, Grdović nije pojavio.
Jedan od organizatora ovog koncerta povodom 40 godina Grdovićeve glazbene karijere, Željko Petreš ispričao se zbog nedolaska, te objasnio kako Mladena na žalost nema, te da mu je unatoč jučerašnjem dogovoru isključen i mobilni telefon te je sam najavio uglavnom poznate detalje vezane uz organizaciju ovog koncerta.
Naime, kako je koncert humanitarnog karaktera, dio prihoda od koncerta će ići Domu za odrasle Sv. Frane, te Udruzi za autizam Zadar, i to otprilike svakome po 7.000 kuna i Udruzi za zaštitu životinja Zadar, 4.000 kuna.
Unatoč još jednom Mladenovom lapsusu ili dobro isplaniranoj marketinškoj strategiji, organizatori garantiraju kako će se na koncertu svakako pojaviti jer je profesionalac te se u 40 godina rada nije dogodilo da se ne pojavi i ne održi najavljen koncert, što se primjerice iz razno raznih razloga događalo nekim drugim izvođačima.
Ističu kako se prema nekim grubim procjenama s današnjim danom već prodalo oko 2000 karata za ovaj praktički “valentinovski” koncert.
Podsjetimo, u povodu 40-te obljetnice glazbene karijere Mladen Grdović će 15. veljače u dvorani Krešimir Čosić Sportskog centra Višnjik održati koncert “Nije u šoldima sve”. Zvijezdi će se posebno za tu prigodu na pozornici pridružiti i prijatelji, kolege glazbenici: Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Ivana Kovač, Maja Šuput, Mia Dimšić, Učiteljice, klapa Munita i Ivan Zak. Sve će ih pratiti Mladenov prateći bend, grupa Romantic, te večeri ojačana s još nekoliko muzičara, a program će voditi Damir Mihanović, poznatiji kao Ćubi. Tijekom proteklih 40 godina Grdović je objavio stotine pjesama, surađivao s brojnim estradnim zvjezdama, nastupao ne samo na hrvatskim, već i europskim, američkim i australskim pozornicama. Sa svojim prepoznatljivim dalmatinskim glazbenim izričajem već godinama slovi kao jedan od najpoznatijih izvođača hrvatske zabavne glazbe, praćen cijelo vrijeme vjernom publikom koja ga prati još od samih početaka njegovog profesionalnog djelovanja.
Prodaja ulaznica
Ulaznice za koncert po cijeni od 70 kuna za mjesto u parteru i po cijeni od 90 kuna za mjesto na tribinama mogu se kupiti od četvrtka 17. siječnja u Turističko informativnom centru (Ulica Jurja Barakovića 5), radnim danom od 9 do 13 i od 17 do 20 sati (subotom od 9 do 13 sati) te u prodavaonici Tisak media (centar Supernova) i Tisak Kalelarga kao i u sustavu www.ticketshop.hr. U prodaji je i VIP tribina po cijeni od 150 kuna. Koncert počinje u 20 sati, a ulaz u dvoranu je od 18:30 sati.