Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Osim rasvjete, uvodi se i video nadzor

06.02.2019. 09:07
Osim rasvjete, uvodi se i video nadzor


Nije prošlo niti mjesec dana od kada se u sklopu Sportskog centra Višnjik otvorio dječji park, a već smo počeli dobivati dojave od svojih čitatelja kako se na dječjem igralištu počela iživljavati skupina, za sad, anonimnih huligana.
Očito iskorištavaju još uvijek aktualne radove na rekonstrukciji rasvjete pri čemu je u večernjim satima na prostoru parka poprilična tama.
Informaciju o spomenutim radnjama prenijeli smo direktoru SC-a Višnjik, Denisu Karloviću, te ga upitali planiraju li osim rasvjete, uvesti dodatne mjere zaštite i sigurnosti (prije no što bude kasno).
– Radovi na rekonstrukciji rasvjete su u tijeku i trebali bi biti gotovi za desetak dana, ako nas vrijeme bude poslužilo. Također, u tijeku su radovi na postavljanju video nadzora za cijeli ŠC Višnjik i trebali bi biti gotovi za oko mjesec dana. Mišljenja smo da jedino tako, zajedno s pojačanim nadzorom zaštitarske službe, možemo biti učinkoviti s obzirom na to da je centar, kao što je poznato, otvoren za sve građane, odgovorio nam je Karlović.