Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

»Cabaret Splićanke« i »Tri verzije života« za dane zaljubljenih

07.02.2020. 19:15


U mjesecu ljubavi HNK Zadar je pripremio prigodni »Valentinovo duo paket« koji se sastoji od dvije predstave: »Cabaret Splićanke« Gradskog kazališta mladih Split i predstave »Tri verzije života« HNK Zadar. Promotivna cijena paketa iznosi 80,00 kuna, a u prodaji je na blagajni HNK Zadar (radnim danom: 11-13h, 18-20h, subotom: 11-13h).
U četvrtak, 13. veljače u 20 sati u HNK Zadar pogledajte predstavu »Cabaret Splićanke«, autorski projekt Ivana Lea Leme u produkciji Gradskog kazališta mladih Split.
Cabaret ‘Splićanke’ je omnibus od pet ispovjednih priča Splićanki ispričanih u maniri stand up komedije s pratećom pjesmom i glamuroznom plesnom točkom u koreografiji svjetski poznatog Lea Mujića. Predstava satirizira i ironizira mane današnjeg Splita i Dalmacije u kojima će se mnogi prepoznati.
Izvrsnu glumačku postavu čine Ana Gruica, Nada Kovačević, Lidija Florijan, Mia Vladović i Ana Uršula Najev.
Pozivamo vas da se pridružite heroinama, poslušate njihove priče i prepustite se pjesmi i plesu. Ostavite na trenutak mučne teme i pogledajte stvarnost kroz suze od smijeha jer svatko od nas krije po jednu Splićanku u sebi.
U četvrtak 14. veljače na Valentinovo pogledajte predstavu HNK Zadar, »Tri verzije života« prema djelu Yasmine Reze, francuske spisateljiice, glumice i redateljice, jedne od najizvođenijih suvremenih francuskih dramatičarki čija djela su prevedena na 35 svjetska jezika i izvode se diljem svijeta. Režiju potpisuje Nine Kleflin. Predstava je premijerno izvedena u prosincu 2019.
Igraju: Davor Jureško, Žana Bumber, Alen Liverić i Tamara Šoletić.
Neobična situacija u koju su uključena dva bračna para, jedna obična večer i jedna neobična zabuna. Kad se gosti pojave na večeri, čitav jedan dan prerano, neprilike iskrsavaju posvuda. Hrane ima premalo, vina previse, pa neoslovljene napetosti bujaju.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=IOkvVfrwbjs
Pojedinačna cijena ulaznice za predstavu CABARET SPLIĆANKE iznosi 70,00 kuna, a za predstavu TRI VERZIJE ŽIVOTA ulaznica iznosi 50,00 kuna. Prodaja ulaznica na sustavu Croatia Tickets i na blagajni HNK Zadar.