Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Nenad Bjelica želi Šimu Gržana što prije

06.02.2021. 07:51


Usporedno s pripremama za današnji susret s Hajdukom u Osijeku obavljaju i određene poslove na popunjavanju igračkog kadra. Do isteka zimskog prijelaznog roka u Hrvatskoj ostalo je još desetak dana i unutar tog okvira trener Nenad Bjelica želi angažirati još poneko novo ime. Krilni napadač Istre 1961 Šime Gržan potpisao je trogodišnji ugovor s bijelo-plavima, ali još uvijek nije do kraja sigurno kada će postati stanar osječke svlačionice, na ljeto ili već sada.
Gržan nakon završetka sezone postaje slobodan igrač te će u najgorem slučaju tada prijeći u redove Osijeka, ali Bjelica još uvijek nije odustao ni od opcije da ga u Gradski vrt dovede već ove zime. Istra 1961 ima prilično tvrd stav i ne želi ga pustiti sada, s obzirom na to da im je Gržan važna karika u borbi za opstanak u prvoligaškom društvu, a, osim toga, Puljani nisu bili zadovoljni ponuđenim uvjetima. Osijek nije nudio novac, nego četiri igrača na posudbu, a Puljanima je od tog kvarteta zanimljiv samo Talys (u paketu su još bili Mišković, Latković i Kamenar, nap. a.).
– Dolazak Gržana smo osigurali, no još nisam odustao od namjere da se to dogodi već u ovom prijelaznom roku. Istra 1961 zauzela je čvrst stav i ne želi ga pustiti bez nekakve financijske ponude, ali se nije precizno izjasnila kojim bi iznosom bila zadovoljna. U Osijek sutra (danas pr.a) dolazi klupski predsjednik Ferenc Sakalj pa ću nakon razgovora s njim znati postoji li mogućnost da Istri ponudimo i novčanu odštetu koja bi ju zadovoljila – kaže Nenad Bjelica, trener nogometaša Osijeka, koji ujedno vodi i kompletnu sportsku politiku.
D. KELER