Učenik Dražen Kasalo i 4.a najdomišljatiji

Slika korisnika admin
Autor: 

Ovih poklada u sportskoj dvorani Srednje škole Gračac po prvi je puta održana zabava pod maskama. Zabava je započela u poslijepodnevnim satima, a u organizaciji karnevala i ukrašavanju škole sudjelovali su učenici i svi djelatnici gračačke srednje škole.

Karneval je službeno započeo predajom ključeva škole meštru od karnevala, koje je ravnateljica Ivana Jelinčić Lasić uručila učeniku Marku Tulumoviću. Nakon predaje ključeva novoj vlasti i spaljivanja Krnje, slamnatog lutka koji je simbolizirao sve negativne događaje iz školskog života, uslijedila je vesela zabava.

Dobra glazba, bogati sadržaj i omiljeni zalogaji su svim nastavnicima, a posebno učenicima, pružili nezaboravnu zabavu, a voditeljsku ulogu odlično su odradili učenici Andrea Vuletić i Ivan Marjanović. Dvoranu su okupirale vesele boje sportskih momčadi, automehaničari, liječnici i njihovi pacijenti, gusari, vojnici i mnogi drugi, a najveću kreativnost pokazala je pogrebna povorka iz 4.a.

Sve prisutne je svojim vokalnim sposobnostima zadivila učenica Anna Tomić i osvojila prvo mjestu u natjecanju u karaokama izvedbom pjesme "Jedini" Dragane Mirković. Učenice Ivana Knežević, Ana Bagavac i Vinka Grubešić bile su najbolje kategoriji grupnih karaoka.

Najbolju individualnu masku imao je učenik Dražen Kasalo prerušen u staricu, a učenici 4.a razreda svojim viđenjem i izvedbom sprovoda zasluženo su proglašeni najboljom grupnom maskom.

U odmjeravanju snage u kategoriji obaranja ruku iskazala se Ivana Majstorović koja je svojem 4.a donijela još jednu prvu nagradu.

Najbolji u povlačenju užeta bili su Vid Došen, Krešimir Račić, Anto Marčić i Mateo Kasalo, uz pomoć prof. Petrova, a Marko Tulumović je bio najspretniji u skakanju u vrećama. Učenice Matea Prša i Ivana Jerkovićpokazale su se najboljima u plesu s loptom.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno