Ivan Šarić pokazao da se može biti prorok u svom selu

Slika korisnika valentinam
HNK Zadar
Uzeo je u "đir" Šarić i svima poznat zadarski odnos prema adresama, nasmijavši do suza okupljene zafrkavajući se na temu kako Zadrani ne znaju imena ulica svog grada već kada treba objasniti gdje se nešto nalazi posežu za nazivima trgovina, institucija, ugostiteljskih objekata... bez obzira rade li ili ne
Arif SITNICA
Ivan Šarić rasprodao je kazalište danima unaprijed

Preko dva sata zabavljao je zadarsku publiku u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar u ponedjeljak navečer stand up komičar Ivan Šarić. Dvorana je bila rasprodana danima prije, Šarić je najprije brzinom prodaje karata, a onda i, sudeći po reakcijama publike koja se gotovo nije prestajala smijati cijelo vrijeme showa, još jednom potvrdio svoju reputaciju jednog od najpopularnijih komičara u zemlji. Show je očekivano brojao puno lokalnih dosjetki s obzirom da je Šarić rodom iz Zadra pa mu inspiracije na temu rodnog grada i ljudi s kojima je živio sve do odlaska na fakultet u Rijeku nije nedostajalo. Zafrakavao se Šarić i s političarima no najveći dio nastupa bio je na račun muško-ženskih odnosa u čemu su mu pomogli i neki od prisutnih u kazalištu.

- Koliko ste zajedno, upitao je jednog momka koji mu je rekao da je u vezi.

- Godinu dana, odgovorio je mladić.

- E pa to nije veza, to je jeb...nje, zaključio je Šarić, nasmijavši svojim odgovorom gotovo sve i jednu osobu u zadarskom teatru.

Nastavivši u istom tonu zvijezda hrvatskog stand up-a duhovito je secirala i svoju vezu s djevojkom Koranom s kojom je sada već pet godina, i više nego dovoljno za pregršt šala poput fore na račun seksa za koji je ustvrdio da se u dugim vezama ne događa već bukira danima unaprijed, o nekakvoj spontanosti nema ni govora.

Uzeo je u "đir" Šarić i svima poznat zadarski odnos prema adresama, nasmijavši do suza okupljene zafrkavajući se na temu kako Zadrani ne znaju imena ulica svog grada već kada treba objasniti gdje se nešto nalazi posežu za nazivima trgovina, institucija, ugostiteljskih objekata... bez obzira rade li ili ne.

- U Zadru ti nitko neće reći adresu kada ga/ju pitate gdje se nešto nalazi već će vam primjerice reći: kod Kauflanda pa ako treba i godinama nakon što se Kaufland zatvorio, zaključio je.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)