STANKA NA STANKU Dvorski zatražio osudu nasilja, vezano uz palež vozila Ivi Veršiću, umirovljenom krim policajcu zbog prozivanja Budimira Lončara u "Bujici"

Slika korisnika mkvanja
Sjednica Županijske skupštine
Zadarski list
Zadarska županija

Dalibor Barešić iz stranke Neovisni za Hrvatsku posljednji je u nizu koji je zadražio 15- minutnu stanku svih predsjednika klubova kako bi se dogovorili - oko stanki. Naime, on je zatražio da se skupštinari dogovore oko funkcioniranja Skupštine jer se tražila stanka na stanku tako da ona u ovim trenucima još nije ni počela.

Naime, na samom početku sjednice Županijske skupštine, vijećnik MODES-a, Rudolf Dvorski zatražio je da Županija donese zajednički stav u osudi nasilja, pritom posebno izdvajajući institucionalno nasilje.

Podsjetio je kako je jučer u Ninskim Stanovima zapaljen automobil umirovljenom krim policajcu PU zadarske, Ivi Veršiću, samo stogs jer je čovjek u emisiji "Bujica" javno prozvao Budimira Lončara te pokazao dokumente iz kojih se jasno vidi da je on bio jedan od glavnih koji su u bivšem sistemu slali domoljube u zatvor, istaknuo je Dvorski.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)