Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Stotine bikera iz cijele Hrvatske za dječji vrtić

Autor: Velimir Brkić

05.04.2009. 22:00
Stotine bikera iz cijele Hrvatske za dječji vrtić

Foto: Filip BRALA



Na 1. humanitarnom sukošanskom motopartyju održanom pod pokroviteljstvom Općine Sukošan i Turističke zajednice, u organizaciji sukošanskih bikera predvođenih Nikolom Lalićem okupilo se više od 300 bikera iz cijele Hrvatske, a bilo je tu i gostiju iz nama susjednih zemalja Bosne i Hercegovine i Slovenije.
Sav prihod od humanitarne akcije je namijenjen dječjem vrtiću Zlatna lučica Sukošan. Program je vodio Boris Rogoznica.
Više od 300 bikera i preko 1.500 njihovih prijatelja na parkiralištu sportskog centra Sukošan cijelo poslijepodne i veći dio noći uživali su u svirci “Sexy mother fucker” iz Zadra i hard rock sastava “Some boys”, pobjednika rock večeri u sklopu projekta “Zadarska gitarijada 2009”.
Bikeri dobrog srca koji su široj javnosti već dobro poznati po svojim brojnim humanitarnim akcijama družili su se uz pivo i roštiljadu, defile motora, motoakrobacije, a kao poseban spektakl za sve prisutne je bio priređen i veličanstveni vatromet. Kako sve ne bi ostalo samo na svirci i na akrobacijama, pobrinuli su se organizatori koji su pripremili hranu i piće.
Posebna atrakcija je bio program koji je izveo 22-godišnji student Nino Šarin Paky iz Pakoštana, freestyle rider. Ovaj vozač slobodnim stilom jedan je od najpoznatijih u Hrvatskoj, a i ovaj put je svim prisutnima svojim akrobacijama dokazao da je u svom poslu jedan od najboljih.
Sljedeći susret je dogoveren od 19. do 21. lipnja na motosusretu u Zadru te na moto susretu “MK Duhovi-Biograd” u Biogradu na Moru 26. i 27. lipnja.