Uhićen bjegunac koji je nožem ubo mladića

Slika korisnika admin
motosusret_suk0409_14
Filip BRALA
Incident se dogodio za vrijeme motosusreta u Sukošanu

 

Zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda, Siniša Matošić je zaradio kaznenu prijavu te mu je određeno 48-satno zadržavanje, a zbog narušavanja javnog reda i mira na osobito drzak način i nasrtaja na bivšu suprugu, još dvije prekršajne

Siniša Matošić (46) iz Sukošana koji se u subotu navečer dao u bijeg nakon što je tijekom motosusreta nožem ubo Roka Ćosića (18), u nedjelju navečer je uhićen i sproveden u prostorije zadarske policije na krim obradu, a potom i prekršajnom sucu koji mu je odredio 48-satno zadržavanje.

Osim toga, Matošić je zaradio i kaznenu prijavu zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda, ali i dvije prekršajne zbog narušavanja javnog reda i mira na osobito drzak način i drugu sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji zbog nasrtaja na bivšu suprugu.

Podsjetimo, incident se dogodio u subotu navečer u Sukošanu oko 22.30 sati ispred šatora u kojem je samo pola sata prije započeo program humanitarnog karaktera pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Općine Sukošan, a s ciljem prikupljanja novca za uređenje mjesnog dječjeg vrtića "Zlatna lučica". 

Prema riječima očevidaca Matošić se verbalno sukobio sa svojom bivšom suprugom te je na nju u jednom trenutku krenuo nožem. U neposrednoj blizini nalazio se Roko Ćosić (18) koji je ugledavši nož umiješao u sukob. Prepriječio se Matošiću s namjerom da zaštiti njemu nepoznatu ženu  te je zaradio ubodnu ranu u predjelu trbuha.

Mladiću je odmah pružena pomoć u zadarskoj Općoj bolnici, gdje su mu srećom utvrđene lakše tjelesne ozljede, a rana mu je sanirana s dva šava.

 

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno