Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Intrade kriju iznenađenje za koncert

05.04.2011. 22:00
Intrade kriju iznenađenje za koncert


Uz Zoricu Kondžu, Vinka Cocu, Harija Rončevića i Dražena Žanka klapa Intrade će ovog četvrtka na velikom slavljeničkom koncertu zadarskoj publici pripremiti još poneko iznenađenje. No, o kome se točno radi, znati će se tek kad počne koncert.
Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremaju ponovno veliki spektakl svom Zadru, kakav samo oni znaju. Još je u sjećanju njihov koncert „Zadre, volimo te” od prije točno dvije godine kad su za svoju publiku u SC Višnjik napravili nezaboravan koncert. Klapa je i ovu obljetnicu dočekala u pravom trenutku, postavši pravi fenomen koji puni sportske dvorane, nastupa širom Europe te neumorno izbacuje hit za hitom. Njihov novi uradak “Zora bila” i dalje dominira eterom, a i album bilježi dobru prodaju.
Klapa Intrade okupila se 1985. godine. Na velikom prvom koncertu klapa na Poljudu 2006. godine „Ne damo te, pismo naša”, nastupili su i dočekani ovacijama, kao i na onima iza toga, budući da su nastavili biti redoviti sudionici toga velikog glazbenog koncerta. Krajem te iste godine nastupaju u Zagrebu u Koncertnoj dvorani „V. Lisinski”, kao i 2007. godine. No, dvorana postaje premala za njihove obožavatelje, pa se od 2008. godine koncerti u Zagrebu održavaju u KD „D. Petrović” -„Ciboni” . Od 2008. godine, svake godine u prosincu Cibona je već tradicionalno rasprodana i nekoliko dana prije koncerta.
Od 2006. godine započela je i njihova diskografska suradnja sa Scardonom koja se odmah proširila i na koncertnu djelatnost. Te godine pod našom etiketom izašao je njihov album „20 godina klape Intrade”, nakon čega su uslijedili „Intrade u Božiću”, „Kameni grad”, „Klapa Intrade & Oliver”, te najnoviji „Zora bila”.
Početak koncerta je u 20 sati, a karte se u pretprodaji mogu nabaviti darovnom dućanu Malta, AR rent-a-caru te agenciji Aqarius po cijeni od 70 do 90 kuna.