Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Prezentacija u zoni Novi Stankovci

05.04.2011. 22:00
Prezentacija u zoni Novi Stankovci


Načelnici Općine Stankovci Željko Baradić i Općine Poličnik Davor Lončar upoznat će danas predstavnike regionalne razvojne agencije iz Zenice i šesnaest općina iz centralne Bosne i Hercegovine kako su se razvijale i dalje razvijaju uspješne industrijske i poslovne zone na sastanku koji će se održati u poslovnoj zoni Novi Stankovci. Baradić i Lončar prenijet će prisutnima svoja iskustva u stvaranju zona i dati im prave savjete za daljnji rad. Njima će se u izlaganju pridružiti direktorica Razvojne agencije Zadarske županije Sanja Peričić.
– Gosti iz Bosne i Hercegovine dolaze na preporuku međunarodne zajednice, odnosno njemačke agencije koja je ocijenila da su upravo primjeri razvoja poslovnih zona u općini Poličnik i Stankovci najbolji za njihovu edukaciju, rekao je načelnik Općine Stankovci Željko Baradić.
Današnji susret započinje u 10 sati u zoni Novi Stankovci gdje će prvo Baradić, Lončar i Peričić održati prezentacije. Nakon toga Baradić će zajedno s članovima svog tima povesti u razgledavanje zone, a za kraj posjeta predviđen je odlazak u tvornicu za preradu ribe Ostrea koja zapošljava najveći broj radnika u poslovnoj zoni.