Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Plantaku se stolica (ne) trese

05.04.2012. 22:00
Plantaku se stolica (ne) trese


U sportu nakon serija poraza najčešće račun plaća trener. Poznata je uzrečica da se u takvim situacijama ne mijenja cijela momčad već se traže tzv. pozitivni šokovi smjenom na klupi. U kontekstu Sonik-Puntamike trenerska smjena još uvijek nije aktualna, iako je vidljivo da se serija loših rezultata na neki način mora zaustaviti ako se želi ostati prvoligašem.
Sportski direktor Sonik-Puntamike, Pero Perić, naznačio je kako trener Neven Plantak još uvijek uživa potporu Uprave i igrača te da će u utorak biti uz teren protiv Alkara u Jazinama.
– Trenutačna situacija u kojoj se nalazimo definitivno nije ružičasta. Imamo četiri poraza u nizu, momčad nije dobro reagirala u Dubrovniku gdje su izgubili utakmicu već u prvoj četvrtini. Ipak, još uvijek držimo sve u svojim rukama, ovisimo o sebi, želja nam je da se momčad pobjedom nad Alkarom u utorak izdigne iznad rupe u kojoj se trenutačno nalazi. Što se tiče trenera, on uživa i dalje potporu Uprave i igrača te ne bi trebalo ići u smjeru nekakve smjene s kojom bi se nešto eventualno popravilo. Ne vjerujem da bi trenerska smjena donijela neku bolju situaciju, već se trebamo svi skupiti i zajedničkim snagama ići iz utakmice u utakmicu. Šest kola je do kraja, imamo četiri od toga u Jazinama te je još uvijek sve u našim rukama.