Zadar domaćin Koordinacije gradonačelnika i Savjetovanja upravitelja nekretninama

Slika korisnika valentinam
Ovog travnja važno je biti u Zadru
Autor: 
Savjetovanje upravitelja nekretninama najznačajniji je godišnji susret, ali i jedina konferencija u RH koja okuplja upravitelje ne samo iz Hrvatske, već i šire regije. Ove godine gosti stižu iz BIH, Srbije, Slovenije, Makedonije, Austrije, Litve i Latvije

U Zadru će se sredinom travnja održati dva zanimljiva događaja, oba pod pokroviteljstvom gradonačelnika Branka Dukića i u gostoprimstvu Grada Zadra.

Prvi je deseta Koordinacija grado/načelnika koja će se održati u srijedu, 18. travnja 2018. u Hotelu Kolovare. Organizatori (Udruga Gradova i tvrtka Libusoft Cicom) pripremili su niz aktualnih tema s kojima se čelnici jedinica lokalne samouprave susreću u svom svakodnevnom radu. Predavači i gosti na skupu eksperti su za teme iz svoje domene za koje u ovom trenutku vlada veliko zanimanje, poput tema o gospodarenju poljoprivrednim zemljištem, GDPR-u ili digitalnoj transformaciji JLS. Grado/načelnike očekuje bogat program i prilika za razmjenu iskustava dobre prakse za učinkovitiju organizaciju JLS.

Drugi, također važan veliki skup,  Savjetovanje je upravitelja nekretninama koji će uz mnoštvo zanimljivih i raznolikih sadržaja zadržati pažnju sudionika kroz tri dana od 18. do 21. travnja također u Hotelu Kolovare.

Skup se održava u organizaciji Udruge Upravitelj, pod pokroviteljstvom i uz sudjelovanje Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, HGK, Građevinskog fakulteta te Grada Zadra i zadarskih upravitelja Zadar-stan i Stambeno gospodarstvo Tanker.

Savjetovanje upravitelja nekretninama najznačajniji je godišnji susret, ali i jedina konferencija u RH koja okuplja upravitelje ne samo iz Hrvatske, već i šire regije. Ove godine gosti stižu iz BIH, Srbije, Slovenije, Makedonije, Austrije, Rusije, Litve i Latvije.

U fokusu ovogodišnjeg Savjetovanja  najaktualnije su teme iz upraviteljske prakse. Bit će riječi i o zakonskim okvirima koji se odnose na vlasništvo i zaštitu osobnih podataka, o korištenju sredstava iz EU fondova za energetsku obnovu, promjeni uređaja za grijanje, pravilnicima, komunikaciji, informatizaciji…

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno