Upisi traju do petka

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
grigor_vitez1
Adam VIDAS
Mališani ulaze u vrtićku godinu

U zadarskim dječjim vrtićima Radost i Sunce do petka traju upisi djece u novu pedagošku 2009./2010. godinu. Podsjetimo, upisi su počeli još 14. travnja, a pravo upisa u dječje vrtiće Radost i Sunce imaju sva zadarska djeca od navršene godine dana života do polaska u školu.

U DV Radost, koji ima osam područnih vrtića: Bili brig, Bokanjac, Galeb, "Grigor Vitez", Jadran, Pčelica, Voštarnica i Vruljica, upisi će se obavljati svakog radnog dana od 8 do 12 sati. Uz obrazac za upis, koji se može dobiti u upravi Dječjeg vrtića Radost, u Ulici Bartola Kašića 3 ili "skinuti" s web stranice www.radost-zadar.hr, za upis u vrtić ili jaslice roditelji su dužni priložiti potvrdu o zaposlenosti oba roditelja ili staratelja, preslik rodnog lista ili domovnice djeteta i liječničko uvjerenje pedijatra. Vezano uz upis u predškolu, čiji je popodnevni program predviđen od 15.30 do 18 sati, uz obrazac za upis roditelji su dužni priložiti preslik rodnog lista ili domovnice djeteta i liječničko uvjerenje pedijatra. Sve informacije o upisu mogu se dobiti i na telefon 211-984.

U DV Sunce, koji kao i Radost ima osam područnih vrtića: Ciciban, Jazine, Smiljevac, Maslačak, Duga, Tratinčica, Ričine i "Vladimir Nazor", upisi će se također obavljati na Obali kneza Branimira 4h, svakog radnog dana u vremenu od 8.30 do 12.30 sati. Obrasci za upis, mogu se dobiti na navedenoj adresi ili "skinuti" s web stranice www.djecji-vrtic-sunce-zadar.hr, uz koje roditelji za upis u vrtić ili jaslice trebaju priložiti i preslik rodnog lista ili domovnice, liječničko uvjerenje, potvrdu o zaposlenosti oba roditelja ili staratelja te preslik osobne iskaznice. Prilikom predaje dokumentacije roditelji, odnosno staratelji dužni su donijeti na uvid radne knjižice kako bi se pokušalo stati na kraj lažiranju potvrda o zaposlenosti, čemu roditelji nerijetko pribjegavaju. Što se tiče popodnevnog predškolskog programa, uz prijavu za upis roditelji su dužni priložiti preslik rodnog lista ili domovnice djeteta i liječničko uvjerenje.

Jedina novost koju donose ovogodišnji upisi je program za skupinu talijanske nacionalne manjine u Dječjem vrtiću Sunce. Riječ je o desetosatnom boravku, od 6.30 do 16.30 sati, za koji su roditelji prilikom upisa dužni priložiti rodni list djeteta s podatkom o talijanskoj narodnosti i liječničko uvjerenje. Sve informacije o upisu u DV Sunce mogu se dobiti na 023/312-151 i 023/312-150.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno