Očekujemo da će nam birači dati veliku potporu

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Branko BOŽIĆ
Josip Miletić, Božo Čolak, Dragutin Miočić i Pave Zubčić

Hrvatska demokratska zajednica Općine  Ražanac održala je jučer u  općinskoj vijećnici u Ražancu  konferenciju za novinare,  predstavivši svoj program i  kandidate za nedjeljne izbore  za Vijeće mjesnog odbora  Ražanac, kojima će se ova  stranka nastojati izboriti za  što bolju poziciju. Na konferenciji su sudjelovali predsjednik općinske organizacije  HDZ-a Ražanac Božo Čolak,  predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a Ražanac Josip Miletić, općinski načelnik i član  HDZ-a Dragutin Miočić te  nositelj liste za Mjesni odbor  Ražanac Pave Zubčić.

- Ovaj će put pobjedom  HDZ-a na vlast u Ražancu  doći ljudi od istine, sposobnosti, znanja i poštenja, kazao  je Pave Zubčić napomenuvši  da se na listi uz njega nalaze  upravo takvi ljudi: Josip  Žagar, Ivan Zekanović, Ratko Kolić, Toni Škulić, Niko  Miletić, Kuzman Rudić, Mate  Miletić i Anđelko Škulić.

Božo Čolak je rekao kako  na području općine Ražanac  ima 8 mjesnih odbora, i u  svima je HDZ istaknuo svoje  liste, dok samo u Ražancu  imaju protukandidata u nezavisnoj listi. Ustvrdio je da  to govori o snazi stranke i  povjerenju naroda u njihovu  stranku koja ovu općinu neprekidno vodi u proteklih 20  godina.

- Očekujemo da će birači  bez obzira što ima po jedna  lista u 7. MO izaći i dati nam  još jednom veliku potporu.  Posebno se to odnosi na  Ražanac koji se prije 20 godina nalazio u katastrofalnom  stanju bez vode, ceste komunikacije sa Zadrom, nije  bilo organiziranog odvoza  smeća, katastarske izmjere,  što sada sve imamo. Na ovoj  drugoj listi u Ražancu neki od  kandidata najprije su razgovarali s nama, a kada su  vidjeli da je naša lista sastavljena, ukrcali su se u brod  koji tone. Većini od njih nije  stalo do rada i napretka  Ražanca već traže svađe i  opstrukcije te način kako  srušiti općinsku vlast, kazao  je Čolak.

Načelnik Dragutin Miočić  kaže kako je dosadašnji MO  u Ražancu bio u rukama  oporbe, ali da nije kvalitetno  i skoro nikako radio te da se  nije odazivao na njegove pozive te je samo kritizirao i  opstruirao rad općinskih tijela.

- Ovih smo dana sanirali  konačno deponij Škulića glavica na južnom ulazu u mjesto s kojeg je odvezeno oko  16.000 kubika raznog materijala, od kojeg je glavnina  poslužila za uređenje poljskog puta Ražanački kolovoz.  Ishodili smo dokumentaciju  za izgradnju dječjeg vrtića,  sportske dvorane i škole, nastavljamo s pripremama realizacije projekta odvodnje i  kanalizacije Ražanca i Rtine  vrijednog 3,5 milijuna kuna,  katastarska izmjera u k.o.  Ražanac s mjestima Ražanac,  Jovići i Rtina privodi se kraju.  Posebno smo ponosni što  smo riješili pitanje vodovodizacije čitave općine položivši više od 100 kilometara  vodovodnih cijevi, izgradivši  3 vodospreme te jednu precrpnu stanicu, kazao je  Miočić. 

- Pripremamo se za izgradnju mrtvačnice u groblju,  nogostupa od pošte prema  Turističkom naselju Puntica,  asfaltiranju ulica, a posebno  se u suradnji s Turističkom  zajednicom pripremamo za  početak nadolazeće turističke  sezone, kao i izgradnju i  revitalizaciju glavnog trga u  Ražancu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno