Janova treća grupna izložba, Marko prvi put izlaže

Slika korisnika admin
Marin GOSPIĆ

Izložba slika i fotografija dvojice učenika osmih razreda, Jana Perice i Marka Zdrilića, pod nazivom "Dvije priče za kraj" otvorena je u knjižnici Osnovne škole Zadarski otoci.

- Na kraju školske godine otvara se izložba dvojice naših učenika, osmaša, koji imaju talent i vole ono što rade. Nadam se kako će njihov rad potrajati jer Marko ima talent i oko za prirodu, a Jan maštovitost i osjećaj za boje. Nadam se kako će se njihovi radovi i dalje izlagati u knjižnici naše škole i kada oni odu u srednju školu, kazala je Mišela Nežić, knjižničarka OŠ Zadarski otoci.

Janu je ovo treća grupna izložba, uz jednu samostalnu, a Marku je ovo prvi put da u javnosti izlaže svoje fotografije.

Ovaj talentirani mladi dvojac jučer je na otvorenju zajedničke izložbe prigodnim riječima pozdravio i Davor Barić, ravnatelj OŠ Zadarski otoci.

- Čast mi je otvoriti izložbu slikarskih radova i fotografija naših učenika koji su pokzalai izuzetan rad, trud i talent. Želim im svako dobro u budućem životu i radu, kazao je ravnatelj Barić.

Zajednička izložba slika i fotografija dvojice osmaša, bit će postvaljena u prostoru knjižnice OŠ Zadarski otoci do 19. svibnja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno