Maturalna večer Ekonomsko birotehničke i trgovačke škole

Slika korisnika anamarijabilan
XXL fotogalerija
Martin Brkljača
Maturanti su se dobro zabavili

Neslužbeni oproštaj od srednjoškolskih klupa i dugo iščekivanu maturalnu zabavu proslavila je i generacija 2018./2019. Ekonomsko birotehničke i trgovačke škole.

Domjenak uoči svoje maturalne učenici i njihove pratnje odradili su u caffe baru Terra.

Kako je to u organizaciji Spajalice, a pod medijskim pokroviteljstvom Zadarskog lista (tiskovina i web portal) 29. travnja 2019. izgledalo, pogledajte u fotogaleriji Martina Brkljače, a tiskano izdanje možete potražiti sutra na kioscima.

Zadarski list čestita svim maturantima Ekonomske, birotehničke i trgovačke škole Zadar, generaciji 2018./2019. i želi im uspjeh u daljnjem školovanju i životu!

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)

Komentari

Slika korisnika gonzalezandresloan
Zdravo, Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)