Zadarski bodybuilder Adrijan Marušić šesti u Europi

Slika korisnika anamarijabilan
Završeno je Europsko bodybuilding and fitness prvenstvo u Španjolskoj
Bilo je odlično. Nas preko 1200 natjecatelja je bilo smješteno u istom hotelskom kompleksu, svi u istom „elementu“, svi s istim ciljem. Sve je pucalo od pozitive, izvrsno smo se zabavljali i družili međusobno tih par dana i ovo ću natjecanje pamtiti cijeli svoj život, ističe Adrijan
Zadarski list
Adrijan Marušić je zadovoljan svojim plasmanom

Zadarski bodybuilder Adrijan Marušić osvojio je  šesto mjesto na Europskom bodybuilding and fitness prvenstvu u  Mens Phisique kategoriji koje je održano prošli vikend u španjolskom  gradu Santa Susanni. 

- Jako sam zadovoljan plasmanom jer biti šesti u Europi nije mala  stvar. Ostvario sam dobar rezultat, a i sama činjenica da sam dio naše  reprezentacije mi puno znači, ističe Adrijan. Ipak dodaje i to da je u isto vrijeme i malo tužan jer se, naglašava, ne sprema da bude šesti već  prvi. 

- Treniram i priremam se da budem prvi. Takav sam u glavi, jednostavno „gladan“ uspjeha, željan pomicanja vlastitih granica, iskren je  zadarski bodybuilder. 

Nastup u Santa Susanni nije prvo Adrijanovo natjecanje u inozemstvu. Do sada je dva puta bio u Sloveniji gdje je osvojio i jedno zlato, a s  natjecanja u Srbiji se vratio s prestižnom titulom apsolutnog balkanskog prvaka. Iz Češke se vraća s prestižnog Grand prix natjecanja s osvojenim četvrtim mjestom, a važno je za spomenuti da je prije desetak  dana postao i prvak Hrvatske u svojoj Mens Phisique kategoriji na 22.  Državnom prvenstvu Hrvatske u fitnessu i bodybuildingu. 

O natjecanju u Španjolskoj Adrijan ima samo riječi hvale. 

- Bilo je odlično. Nas preko 1200 natjecatelja je bilo smješteno u istom hotelskom kompleksu, svi u istom „elementu“, svi s istim ciljem.  Sve je pucalo od pozitive, izvrsno smo se zabavljali i družili međusobno  tih par dana i ovo ću natjecanje pamtiti cijeli svoj život. Organizacija je  bila uistinu na vrhunskoj razini. Naučio sam i neke nove stvari i ako  budem živ i zdrav  vraćam se ponovo već sljedeće godine i to u još boljem izdanju s ciljem da donesem medalju doma u Zadar, obećava  Adrijan. 

Zadarskom bodybuilderu sada sljedi kratki predah od natjecateljskog  života, kako nas informira, a onda nakon ljeta startaju pripreme za  Svjetsko prvenstvo.

- Znam da mogu biti još bolji i neću odustati, poručuje, kako samom  sebi, tako i svim ljudima koji ga prate i podržavaju. 

- Plan mi je preći u Classic phisique kategoriju, uzeti medalju na  Grand prix natjecanju u studenom, a na tom putu će mi i dalje biti  važna potpora mojih dragih ljudi. Želio bih se stoga svima zahvaliti,  uključujući i svojim sponzorima „Proteini.si“ te posebice kolegama s  posla u Falkensteiner Punta Skala kompleksu koji mi „uskaču“ i  odrađuju moj dio posla dok me nema, zahvaljuje se Adrijan. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)