Zadarske Tornadele vratile se s natjecanja s četiri zlata i dva srebra

Slika korisnika valentinam
Zadarske navijačice pokorile državno prvenstvo
Ovako dobrim plasmanom kvalificirali su se na Europsko prvenstvo koje se ove godine održava u Nizozemskoj, ali na koje, zbog financija na žalost ne mogu ići
Zadarske navijačice među najboljima u Hrvatskoj

Zadarska navijačka skupina Tornadele osvojile su četiri zlatne i dvije srebrne medalje na 17. slovenskom i 12. hrvatskom cheerleading i cheerdance prvenstvu.

Tornadele Diamonds Senior Coed Group Stunt osvojile su 1. mjesto, Tornadele Diamonds Ivana i Matej Senior Coed Partner Stunt osvojili su također 1. mjesto, Tornadele Angels Kadeti Cheer osvojili su 2. mjesto. Tornadele Devils Juniori Cheer All Female također su osvojile 2. mjesto, Tornadele Demons Kadeti Group Stunt osvojili su 1. mjesto te je Nino Baričević u kategoriji kadeti individual osvojio 1. mjesto.

- Prezadovoljna sam kako smo prošli na natjecanju. Za natjecanje smo se spremali samo mjesec dana, iako pripreme praktički započinju u rujnu, kada radimo isključivo na sekvencama tehničkih elemenata, rekla je Helena Dobrović, trenerica Tornadela, koja je odnedavno postala i predsjednica saveza. Dodala je kako je sudjelovalo 25 natjecatelja od 6 do 25 godina.

- Na žalost, neki natjecatelji nisu mogli ići pa smo doslovce u zadnjih dva treninga dovršili koreografije. Treneri su Sanja Lacić, Valentina Beneta, Ena Nekić i ja, pojasnila nam je Helena. Istaknula je kako su se ovako dobrim plasmanom kvalificirali na Europsko prvenstvo koje se ove godine održava u Nizozemskoj, ali na koje, zbog financija na žalost ne mogu ići. Dodala je kako sljedeće godine planiraju s još ozbiljnijim pripremama i svakako sudjelovati na EP-u.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)