Gečevski traži 350.000 eura za sezonu

Slika korisnika admin
Autor: 
gecevski
ZAMOLIO KRATKO RAZDOBLJE ZA RAZMIŠLJANJE - Todor Gečevski

Najprije se činilo mnogima da će sve biti u redu, ali želja za zadržavanjem Todora Gečevskoga u Zadru nije se još pretvorila u niz konkretnih poteza koji omogućuju oživotvornje te želje.

- Klub je odavno izrazio želju da Gečevski i dalje bude naš igrač, ali u razgovorima s njegovim menadžerom, te s njim, doznali smo da bi cijena za nas bila previsoka. Jednostavno, Zadar tu cijenu za Gečevskoga ne može platiti - kratko će Giuseppe Giergia, direktor.

Navodno menadžer i Gečevski sad su istakli cijenu na 350 tisuća eura za jednu sezonu. Giergia kaže i da Gečevski nije jedini centar na svijetu pa je realno očekivati da će Zadar potražiti neka druga rješenja. Dobro je samo podsjetiti poštovanog čitatelja da je prije četiri godine i nešto Gečevski na tržištu bio igrač za kojim se nitko nije otimao. Giergia je, pak, smatrao da je on, Gečevski, i profil i kvaliteta koji mogu u Zadru proći , a bio je relativno jeftin i dobar je posao, za klub, napravljen.

Što sad dalje? Todor je u Makedoniji, na odmoru, a jučer se odazvao pozivu iz Zadra. Telefonskom.

- Da, da na odmoru sam i neko vrijeme u mojoj blizini nije bilo ni mobitela ni telefona ni bilo kakvih drugih telekomunikacijskih sredstava - kaže Todor.

Što vi kažete na ovu zavrzlamu oko sebe?

- Ne bih to nazvao zavrzlamom. Stanje je relativno bistro.

Kako?

- Meni je preko menadžera koji me zastupa došla ponuda KK Zadar. Odmah ću nedvosmisleno reći, ta je ponuda veoma korektna.

Je li za vas u ovom trenu i prihvatljiva?

- Zadržimo se samo na onom da je korektna. Odluka je sad na meni, ali ključ odluke ne leži samo u toj ponudi.

Nego?

- Moram osobno dobro promisliti što ću ja dalje sa svojim životom. To sam kazao i menadžeru i zamolio ga da prenese klubu. Zapravo sam zamolio za jedno kratko razdoblje razmišljanja poslije čega ću se javiti. To bi moglo biti tijekom ovoga tjedna.

Može li se reći da onda nije zapreka vaša cijena?

- Pa, rekao sam. Ponuda koju je poslao Zadar korektna je.

Imate li neku drugu ponudu?

- Nemam. Nemam nikakvu klupsku ponudu u službenom obliku.

Zadar je iskazao dobru volju pomoći vam u postupku traženja i dobivanja hrvatskoga državljanstva.

- To smo riješili jer sam ja prije tjedan dana poslao dokumentaciju. Potpuno razumijem da bi Zadar želio da imam hrvatsku putovnicu jer bi to umnogome s aspekta novih propisa olakšalo stanje u hrvatskom prvenstvu.

U noći u kojoj je Zadar slavio naslov prvaka bili ste rekli da postoji jedan dug prema vama. Je li to riješeno?

- Imam informaciju da se to rješava. Tako su mi rekli u klubu.

Što je s vašim aktivnostima u makedonskoj reprezentaciji? Navodno su vam predložili da budete pomoćni trener.

- Znam da je u Zadar došao službeni dopis, a sad ćemo sve vidjeti i oko toga. Trenutačno sam na odmoru koji koristim i za rješavanje nekih privatnih poslova.

 

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno