Uzrok smrti nesretnog samca je bolesno srce

Slika korisnika admin
Autor: 
ulaz
Ulaz u zgradu gdje je živio nesretni Ljubo Bašić

Iako još službeno nije potvrđen obdukcijski nalaz, uzrok smrti 46-godišnjeg Ljube Bašića podrijetlom iz Škabrnje, prema svemu sudeći je zatajanje srca, jer je on navodno i ranije imao zdravstvenih problema.

Podsjećamo, mrtvo tijelo pronađeno je prošlog petka u njegovom stanu u Strossmayerovoj ulici, na kućnom broju 4, u Zadru. S obzirom na to da je u stanu živio sam jer nije bio oženjen, a od rodbine je imao samo brata pomorca, Bašićevo je tijelo nađeno šest dana nakon smrti i to u stanju raspadanja.

Susjedima je bilo čudno što ga danima ne viđaju, a kad se iz pravca njegovog stana počeo širiti nesnosan smrad, pozvali su policiju koja je ušla u stan i našla Bašićevo beživotno tijelo.

Inače, Ljubo Bašić je ostao upamćen u javnosti kada su mediji prije dvije godine opširno izvještavali o kamenovanju i namjernom potpaljivanju kuća srpskih povratnika u mjestu Biljane Donje.

Uz Ljubu Bašića, za taj su incident bila osumnjičena još trojica muškaraca s područja Zadra i Škabrnje, a nakon uhićenja i krim obrade protiv njih su podignute optužnice, međutim, na Općinskom sudu u Benkovcu taj sudski postupak još uvijek traje.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno