Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Lupino Sabinu golu slikao na Kalelargi

Autor: Marija Knežević

05.07.2009. 22:00
Lupino Sabinu golu slikao na Kalelargi


Budući se donedavno skidala pred velikim auditorijem, odnosno televizijskim gledateljima vodeći najprije Gole vijesti, a potom i Goli intervju u Red Carpetu Nove tv, nije joj bio problem grudi pokazati ni na glavnoj zadarskoj ulici. U tv kući Sabina je nedavno dala otkaz
Stefan Lupino i voditeljica Sabina Ćedić vraćali su se u Zagreb s Korčule gdje je fotograf imao otvorenje izložbe. Ogladnili su pa su stali na večeru u popularni restoran Niko na Puntamici. Tamo je ubrzo nastao i pravi fotosession, a kao glavni dodatak uz Sabinu na fotografijama je bio i veliki akvarij u restoranu.
Lupino je Sabinu (22) snimao, naravno, u toplessu. Nakon ukusne večere i dobrog vina sjeli su u automobil i zaputili se na Poluotok, ravno na Kalelargu. Kada je kucnula ponoć snimanje je započelo.
Budući se donedavno skidala pred velikim auditorijem, odnosno televizijskim gledateljima vodeći najprije Gole vijesti, a potom i Goli intervju u Red Carpetu Nove tv, nije joj bio problem grudi pokazati ni na glavnoj zadarskoj ulici. U tv kući Sabina je nedavno dala otkaz.
– Smanjili su mi plaću za pola, a uopće me o tome nisu obavijestili. Vidjela sam to tek kada mi je plaća sjela na račun i zato sam dala otkaz. Plaća je bila dobra, i da su mi je smanjili za 500-600 kuna ne bih to ni osjetila, ali ovako ću više zaraditi ako budem konobarila i dobivala napojnice, kaže Sabina koja sada traži posao. Zadovoljna je sa snimanjem u Zadru.
– Bilo je super, ali i jako naporno. Bila sam umorna od puta, tri sata smo putovali trajektom od Korčule do Splita pa još autom do Zadra…
Ponoćno snimanje privuklo je brojne znatiželjnike, koji su promatrali Sabinu golu do pasa i bez trunke šminke i Lupina koji je fotografira.
– Sabina je odlična, ja sam ju prvi snimao i tako se probila na televiziju, kaže Lupino. Poznati fotograf prije nekoliko dana otvorio je izložbu u Kapetanovoj kuli, a nakon izložbe na Korčuli priprema i monografiju o tom otoku, a nakon toga i o Umagu.