Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Modrić ipak ostaje u Tottenhamu

05.07.2011. 22:00
Modrić ipak ostaje u Tottenhamu


Nema govora o Modrićevom odlasku. Luka se vratio s odmora, popričali smo i shvatio je svoju poziciju – objasnio je Levy
Chelsea je za Modrićeve usluge navodno ponudio oko 25 milijuna eura, ali je predsjednik Tottenhama tu ponudu odbio


Ništa od prelaska Luke Modrića u jedan od europskih nogometnih velikana, koji već nekoliko mjeseci stoje u redu za usluge hrvatskog veznjaka. Barem tako tvrdi Modrićev agent Nikky Vuksan, koji je u razgovoru za engleski BBC objasnio kako će njegov pulen unatoč atraktivnim ponudama, od kojih je najjača ona Chelseaja, ipak ostati u redovima Tottenhama.
 – Moje mišljenje je da Luka neće ultimativno zahtijevati transfer, unatoč jakoj želji da zaigra u klubu koji nastupa u Ligi prvaka. Poštivat će ugovor koji ima s Tottenhamom i neće predati zahtjev za ispisnicom. Jučer je odradio prvi trening i dao je sve od sebe kao uvijek – objasnio je Vuksan u razgovoru za BBC.
Real, Manchester…
Trakavica oko Modrićevog odlaska s White Hart Lanea tako pomalo dobija svoj epilog. Iako su ga mediji selili na sve krajeve Europe, spominjao se interes Chelseaja, Manchester Uniteda, pa čak i Real Madrid, prema riječima njegovog agenta samo su “penzioneri” pokazali ozbiljan interes.
 – Za sada je s ponudom došao samo Chelsea. Nismo razgovarali niti s jednim drugim klubom – dodaje Vuksan.
Chelsea je za Modrićeve usluge “spursima” navodno ponudio 22 milijuna funti (oko 25 milijuna eura), ali je predsjednik Tottenhama Daniel Levy u nekoliko navrata objasnio kako nema šanse da “motor” Redknappove ekipe napusti Sjeverni London.
Kraj diskusije
Unatoč tome što su vrata ljetnog prijelaznog roka još uvijek otvorena, sve je izglednije da će Modrić i ove sezone nastupati za klub u kojega je 2008. godine stigao iz “Dinama” za iznos od otprilike 18 milijuna eura. Prošlog je ljeta potpisao novi šestogodišnji ugovor.
 – Luka je u potpunosti svjestan naše pozicije i to je to. Ovo je kraj nagađanjima. Nema odlaska – zaključit će Vuksan.
Tome u prilog ide i epilog sastanka između Modrića i Levyja. Dvojac se jučer sastao nakon čega je prvi čovjek “spursa” ponovo decitirano odbacio odlazak igrača kojega je trener okarakterizirao kao “nezamjenjivim”.
– Kraj diskusije. Kao što sam rekao prije nekoliko tjedana, nema govora o Modrićevom odlasku. Luka se vratio sa odmora, popričali smo i shvatio je svoju poziciju – objasnio je engleskim novinarima Levy.