Zadar još nije isplatio Dalmatinac i Antonija Ježinu

Slika korisnika admin
Autor: 
Vedran SITNICA
NEMA DOGOVORA SA ZADROM - Antonijo Ježina

Osim briga oko sve većeg broja odlazaka igrača na Stanovima imaju problema i sa suspenzijom. Zadar je tako na pripreme u Sloveniju otišao s odlukom Disciplinske komisije HNS-a po kojoj je klub iz Ulice Hrvoje Ćustića suspendiran od 17. lipnja do ispunjenja obveza prema vjerovnicima ili njihovog pristanka na odgodu suspenzije. Odluka je iz HNS-a došla na stol Josipa Breznija, povjerenika za natjecanje Prve HNL. Zadar dok traje suspenzija sa seniorskom momčadi ne smije igrati nikakve utakmice, uključujući i prijateljske.

- U Udrugu Prve HNL stigla je odluka Disciplinske komisije po kojoj je Zadar suspendiran zbog dugovanja prema NK Dalmatincu iz Crnog, te Ivanu Joliću, Antoniju Ježini i Tomislavu Brnadiću - rekao je Brezni i ostavio otvorenom mogućnost da je Zadar u međuvremenu riješio dio ili sve obveze prema četvorici vjerovnika.

- No danas (jučer pr. a.) je situacija takva da je Zadar suspendiran - podvukao je Brezni.

Ukoliko Zadar ne riješi dugove prema Dalmatincu i Ježini, odnosno ako ne stignu službene potvrde od Jolića i Brnadića da je spor riješen, utakmica 1. kola na Stanovima protiv Hajduka, koja je na raspored 13. srpnja u 21 sat, neće se igrati.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno