Vrući tematski partiji zagrijat će Ledanu za Anu Rucner i S.A.R.S.

Slika korisnika admin
Po zabavi se ljeto pamti, a zabava je u Ledani!

Ledana lounge & bar i ovoga ljeta dočekuje svoje goste s novim izazovima. Svake godine sve bolji, u jednom od najpopularnijih gradskih klubova pripremili su bogat i raznovrstan program koji će bez bilo kakve zadrške zadovoljiti i one najzahtjevnije. Tako će Ledana ovog ljeta biti jedino mjesto u Zadru u kojem će zasvirati svjetski poznata hrvatska violončelistica Ana Rucner, a u srpnju dovode i bend koji bez problema puni sve dvorane ovih prostora, beogradsku atrakciju S.A.R.S. Poznavatelji dobre glazbe itekako znaju što ova imena znače.

Angažirani su i vrhunski internacionalni preformeri, DJ-i, izvođači, profesionalci svog zanata koji će, zasigurno, i ove godine "izbaciti" Ledanu na sam vrh zadarskih Day & Night party lokacija, kako to bilježi poznati svjetski internet sajt za putovanja TripAdvisor.

Prostor prvog hrvatskog perivoja Kraljice Jelene Madijevke i narednih će nekoliko mjeseci biti top destinacija svih onih zahtjevnijih posjetitelja, naučenih na vrhunski ambijent, ponudu pića i uslugu te dakako i izvođače svjetskog renomea. Iz Ledane posebno izdvajaju tematske partije koji su već postali njihov zaštitni znak, poput Mexican i Jungle partyja, bogato kostimografski i ambijentalno isproducirane, kao i Golden partije iza čijeg imena se krije, spomenuto, čitav niz performera, DJ-a i klupskih izvođača. Njihov poznati White Party de Luxe i ovoga će ljeta u Ledanu dovesti bijelog led robota, Secret Angels, Ibiza plesače, lighting plesačice, Space Soldierse i druge, dok će Carnival Edition na scenu izbaciti i Stilts Walkere, kao i Feathers plesačice.

Isprva pomalo skeptični, Zadrani su na Ledanu danas navikli kao na jedno od omiljenih odredišta gdje se tijekom dana pije kava, a koje se noću pretvara u ekskluzivni klub na otvorenom. Ambijent koji je osmišljen tako da se uklapa u okolno zelenilo perivoja pristupačan je luksuz zelene oaze u gradskom asfaltu. U skladu s tom idejom ugostiteljske lokacije koja neće narušiti prirodnu ljepotu parka, već reflektira simbiozu zelenila i lounge prostora, Ledana je koncipirana na temeljima poštivanja struke, u skladu s novim ambijentalnim kriterijima koji maksimalno respektiraju aktualne eko standarde. Zato se u Zadru po Ledani ljeto planira!

Ljetni program

10.7. PIRATE PARTY

11.7. LEDANA GOLDEN PARTY - CANDY EXTRAVANGANCE

16.7. MEXICAN PARTY

17.7. LEDANA GOLDEN PARTY - ANGELS & DEMONS

18.7. JUNGLE PARTY - LEDANA SPECIAL PRODUCTION

24.7. KONCERT S.A.R.S.

25.7. LEDANA GOLDEN PARTY - SPACE INVASION

31.7. ILLUMINATION PARTY

01.8. LEDANA GOLDEN PARTY - WHITE PARTY DELUXE

05.8. PIRATE PARTY

06.8. BECK'SPERIANCE - GOST ANA RUCNER

07.8. LEDANA GOLDEN PARTY - CARNIVAL EDITION

08.8. SUBOTA - JUNGLE PARTY - LEDANA SPECIAL PRODUCTION

15.8. LEDANA GOLDEN PARTY - COLOR ILLUSION NEON PARTY

20.8. MEXICAN PARTY

21.8. ILLUMINATION PARTY

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno