Izmiču karte za spektakularan koncert Gibonnija

Slika korisnika valentinam
Bazen Ilirija
Gibonnijevu proširenu postavu vrsnih glazbenika, koju je okupio za ovaj biogradski koncert, među ostalima čine Nikša Bratoš na gitari, Hrvoje Rupčić na perkusijama i Dražen Bogdanović na saksofonu
Ne propustite osigurati karte za večer najboljih Gibinih hitova

Otvorenje sezone u Biogradu može biti potpuno samo uz jedinstvenog Gibonnija koji velikim koncertnim spektaklom otvara koncertno ljeto 2017.

15.7.2017. u 22 sata Gibonni sprema večer za pamćenje na neizostavnom mjestu ljetne zabave u Biogradu na Moru - kultnom bazenu "Ilirija".

Gibonnijevu proširenu postavu vrsnih glazbenika, koju je okupio za ovaj biogradski koncert, među ostalima čine Nikša Bratoš na gitari, Hrvoje Rupčić na perkusijama i Dražen Bogdanović na saksofonu.

Ovo je ujedno njihov prvi nastup na predivnoj morskoj lokaciji u Biogradu na Moru.

Posebnom ugođaju uz prekrasne Gibine izvedbe, dobrinijet će čarobna plutajuća pozornica na bazenu. Uz spoj legendarnog ambijenta sa legendarnim glazbenikom publika će zasigurno proživjeti svaki Gibonnijev stih i notu.

Ne propustite osigurati karte za večer najboljih Gibinih hitova, predivnih emocija, pjevanja iz duše i atmosfere koja se ne zaboravlja! Napominjemo kako je karti sve manje! - ističu organizatori.

Karte po 90,00 kn za stajanje možete još uvijek kupiti u sljedećim prodajnim mjestima: ILIRIJA TRAVEL agencija, HOTEL ILIRIJA, CAMP PARK SOLINE, MARINA KORNATI i prodajna mjesta Ticketshopa kao i online.

Posebne vip karte koje brzo nestaju možete još uvijek osigurati u ILIRIJA TRAVEL agenciji po cijeni od 150,00 kn.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno