Započinje s radom posebni mobilni tim za uzorkovanje kod sumnji na COVID 19

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Za vrijeme turističke sezone
Ilustracija
Danas započinje s radom posebni mobilni tim za uzorkovanje kod sumnji na COVID 19

Danas započinje s radom posebni mobilni tim za uzorkovanje kod sumnji na COVID 19 za vrijeme turističke sezone koji će raditi svakodnevno u vremenu od 12,00-20,00 sati. Za organizaciju rada Posebnog/mobilnog COVID tima zadužen je Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije. Pojedinačno uzimanje uzoraka moći će se obavljati na poligonu (šator) ŠRC Ravnice u Zadru u vremenu od 14,00-15,00 sati, a prema popisu koji će epidemiološka služba ZZJZ Zadar dostaviti Zavodu za hitnu medicinu 24 sata prije.

Pojedinačno uzimanje uzoraka može se i rezervirati na broj telefona mobilnog tima : 099/537 9889 isključivo prema indikacijama i procjeni epidemiološke službe i/ili ordinacije liječnika obiteljske medicine (LOM) ili mail adrese: mob.covid.tim@zhmzz.hr.

Organizirano uzimanje uzoraka isključivo se može provoditi po nalogu epidemiološke službe Zavoda za javno zdravstvo Zadar na dogovorenoj lokaciji.

Stožer civilne zaštite Zadarske županije također je donio zaključak o ponovnoj aktivaciju izdvojenih COVID ordinacija u kojima će raditi svi ugovorni liječnici opće/obiteljske medicine na području Zadarske županije, svakodnevno u vremenu od 7,00- 11,00 počevši od 13. srpnja 2020. godine, sukladno rasporedu nadležnog Doma zdravlja Zadarske županije.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3.7 (3 glasova)

Komentari

Slika korisnika monika
Isuse! dolazu kod vas turisti.... sto oni donjesu.... Recu sto u 10 mesecu bude najlose....