Hrvanje u blatu zabava za cijelu obitelj

Slika korisnika admin
blato_2
Sebastian GOVORČIN
Kako su hrvatske djevojke još uvijek nezainteresirane za ovakav vid zabave, posjetitelji će do daljnjega gledati Slovakinje

Bar Barufa u Privlaci u srijedu bio je mjesto pomalo nesvakidašnjeg događaja. Domaći i strani gosti svjedočili su hrvanju u blatu dviju Slovakinja, događaju koji je organizirao Zvonimir Brala.

- Prilikom posjeta Slovačkoj sam prisustovao organiziranim hrvanjima u blatu između cura, što je kod njih jako popularno zbog čega sam dogovorio suradnju s dvije cure iz Bratislave. Iako je odaziv publike jako dobar, još uvijek ne mogu naći domaće cure koje bi se pohvatale u blatu pa ćemo tako i dalje gledati samo Slovakinje.

Uz muškarce željne ovakve zabave, u publici je bilo dosta žena, pa čak i djece, a svi su glasno navijali za svoje favorite.

- Riječ je o manifestaciji koja privlači sve uzraste pa slobodno možemo reći kako je hrvanje u blatu zabava za cijelu obitelj. Ugostitelji bi upravo na ovaj način mogli privući ljude i nadam se da će se to prepoznati kao prilika za dodatnu zabavu i animaciju svojih gostiju. Kroz par tjedna ćemo imati opet organizirano hrvanje u blatu, rekao je Brala.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno