Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Halid Bešlić u nedjelju u Biogradu

05.08.2010. 22:00
Halid Bešlić u nedjelju u Biogradu


Biograd na Moru ove nedjelje ugostiti će najpopularnijeg bosanskog pjevača Halida Bešlića. Koncert bosanskog kralja sevdaha održati će se na gradskom stadionu s početkom u 21.30 sati, a kao posebni gost nastupit će Danijela Martinović.
S obzirom da je sam Bešlić izjavio kako u zadnje vrijeme nastupa samo jednom mjesečno, ionako teška misija dovođenja bosanske zvijezde u manji dalmatinski grad postala je još težom. Ipak, biogradska snalažljivost je i ovaj puta urodila plodom:
– To je bilo doista teško. Teško je bilo doći i do telefonskog broja njegovog menadžera, no eto, uspjeli smo ga nekako ‘ćapati’ preko ‘bypassa’, kazao je organizator koncerta Darko Banić.
Stadion u Biogradu može primiti i do petnaest tisuća ljudi, ipak Banić ne želi previše predviđati:
– To je otvoren prostor, može primiti puno ljudi, ipak ne bi želio kalkulirati s tolikim brojkama. No, s obzirom na velik interes ljudi oko ulaznica, vjerujem da će posjećenost biti jako dobra.
S Bešlićem će u Biogradu te večeri nastupiti i Danijela Martinović. S obzirom da njih dvoje imaju jedan snimljeni zajednički duet, lako je vjerojatno da će ga publika moći poslušati i u nedjelju.
Danijela će, prema riječima organizatora, koncertu dati jednu dalmatinsku notu, no i Halidove pjesme su takve, kaže, da se mogu otpjevati u svakom trenutku i na svakom mjestu.
Ovo je inače prvi koncert Halida Bešlića u Zadarskoj županiji uopće.  Ulaznica košta 80 kuna.