U sudaru tri vozila teško ozlijeđen vozač koji je prouzrokovao nesreću

Slika korisnika valentinam
Karin Donji
Teško je ozlijeđen vozač passata virovitičkih registarskih oznaka, koji je i prouzrokovao prometnu nesreću, a lakše vozači druga dva vozila i 29-godišnja putnica iz passata njemačkih registarskih oznaka
PIXSELL/Ilustracija

Jučer je oko 15 sati u sudaru tri osobna vozila u naselju Karin Donji, teško ozlijeđena jedna osoba, a s lakšim ozljedama u zadarsku bolnicu zaprimljene su još tri osobe. Uzrok nesreće je, kako doznajemo iz PU zadarske, nepridržavanje razmaka.

- Vozač (42) vozio je passat virovitičkih registarskih oznaka kroz Karin Gornji te je u raskrižju, zbog nedržanja potrebnog razmaka, udario u passat njemačkih registarskih oznaka kojeg je ispred njega vozio 37-godišnjak, odbio se i prešao u suprotnu traku gdje se još sudario s ford fiestom, također njemačkih registarskih oznaka kojom je upravljao 58-godišnjak, rekao je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Teško je ozlijeđen vozač passata virovitičkih registarskih oznaka, koji je i prouzrokovao prometnu nesreću, a lakše vozači druga dva vozila i 29-godišnja putnica iz passata njemačkih registarskih oznaka. Kod vozača nije bilo alkohola, a 42-godišnjaku ide optužni prijedlog i prekršajna prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (2 glasova)