Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Policija od 24-godišnjaka oduzela oko 502,9 grama marihuane te oko 18 grama kokaina

06.08.2021. 09:38


Neovlaštena proizvodnja i promet drogama
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.
Naime, od njega je jučer tijekom kriminalističkog istraživanja oduzeto oko 502,9 grama droge marihuana, oko 18 grama droge kokain te digitalna vaga. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje.
Protiv 24-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.


Teška krađa (kriminalističko istraživanje u tijeku)
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar u službenim prostorijama provode kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 54 godine zbog sumnje u kazneno djelo Teške krađe.
Naime, sumnjiči ga se da je sinoć oko 23 sata u Ulici Bedemi zadarskih pobuna provalio u osobni automobil 62-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio bicikl u vrijednosti oko 15 tisuća kuna, te se udaljio s mjesta događaja. Nešto kasnije, na gradskom predjelu Poluotoka u Zadru vlasnik ga je zatekao na biciklu te zadržao do dolaska policije, nakon čega je doveden u prostorije policije.