Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Poličnik najbolji u malom nogometu

Autor:

05.09.2009. 22:00
Poličnik najbolji u malom nogometu


Na ovogodišnjem 8. po redu susretu djece hrvatskih branitelja u dječjem kampu “Veli Jože” u Boroziji kod Savudrije, gdje se okupilo 660 mladih iz cijele zemlje, a koji su se družili kroz igru, pjesmu, sport i umjetničko stvaralaštvo, ni mali nogometaši iz Poličnika nisu prošli nezapaženo.
Riječ je o susretu kojeg je i ove godine organizirala Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata pod pokroviteljstvom resornog ministarstva.
Snage su se odmjeravale u malom nogometu, graničarima, odbojci i povlačenju konopa, zatim u likovnom, modelarskom i glazbenom stvaralaštvu, te u elektronskom pikadu, stolnom nogometu i playstationu.
Razlog zbog kojeg su i mališani iz Poličnika s ovog susreta otišli ponosno, kao prave sportske zvijezde, je njihov zavidan uspjeh na natjecanju u malom nogometu. Naime, UHDDR iz općine Poličnik sa svojim mališanima, generacijom 97./98. na ovom je turniru osvojio prvo mjesto, a svih osam dječaka, malih nogometaša, potječu iz škole nogometa N.K. Dragovoljca iz Poličnika.
Ovom su druženju osim dječaka prisustvovali Mladen Demo, predstavnik UHDDR-a iz Poličnika, i Dean Butić, trener NK Dragovoljac.