Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Labudović stigao, Rijeku moramo pobijediti

05.09.2011. 22:00
Labudović stigao, Rijeku moramo pobijediti


Uspjeli smo dovesti Labudovića koji je iskusan igrač i koji je igrao za niz kvalitetnih klubova, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Zadnji klub mu je bio Honved u Mađarskoj – kazao je Bajlo


Zadar  je ipak na kraju  prijelaznog roka  uspio dovesti stopera i to Tomislava Labudovića, bivšeg igrača Zagreba, Šibenika, Intera i  Šibenika. Dugo je najavljivano da će redove prvoligaša sa Stanova pojačati  Tomislav Glumac, međutim,  na kraju se ispostavilo da ga  Krasimir Balakov neće pustiti iz Hajduka. S obzirom  da je od početka sezone  zadnja linija “spala na tri  slova” i da se u međuvremenu ozlijedio Mario Bilen,  Zadar je hitno morao dovesti jednog stopera.
– Uspjeli smo dovesti Labudovića koji je iskusan  igrač i koji je igrao za niz  kvalitetnih klubova, kako u  Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Zadnji klub mu je  Honved u Mađarskoj. Izrazio je želju da se vrati u  Hrvatsku i Zadar je bio  opcija koja mu se jako svidjela.
Labudović je tijekom  jučerašnjeg dana trebao  potpisati ugovor sa Zadrom.
– On je već dva dana u  Zadru i mislim da  ćemo tijekom dana  potpisati ugovor. Ne  želim prejudicirati, ali  želja nam je da potpiše ugovor na dvije  sezone.
Dugo se govorilo  da će se Tomislav  Glumac vratiti s Poljuda na Stanove.
– I mi smo vjerovali  u tu opciju s obzirom  da je Glumac odlično  igrao prošlu sezonu i  da se afirmirao u Zadru. Međutim, nismo  se uspjeli dogovoriti s  čelnim ljudima Hajduka.
O ozljedi Bilena  Bajlo tijekom  jučerašnjeg jutra nije imao  konkretnu dijagnozu.
– Radi se o ozljedi stopala  koju je Bilen zaradio još dok  je igrao u Cibaliji. Danas  (opa. jučer) je na pregledima kod doktora pa ćemo  onda znati više o tome i  vidjeti koliko ćemo morati  čekati na njegov povratak.
Svjestan je Bajlo da se  Zadar mora vratiti na pobjedničke staze s početka prvenstva ako ne želi zakomplicirati svoju situaciju.
– Vjerujem da je trener  Zebić na najbolji način iskoristio ovu stanku u prvenstvu i da ćemo u nedjelju  protiv Rijeke biti ponovno  onako ubojiti kao s početka  prvenstva. Rijeku moramo  pobijediti kako znamo i  umijemo. Žao mi je samo  što je otpala ogledna utakmica sa sarajevskim Željezničarom s koji smo trebali  igrati u utorak. Oni su trebali biti u Međugorju, ali im  je to otpalo pa su sada na  Jahorini, a to je ipak predaleko za putovanje do Zadra. Imamo odlične odnose  s njima i vjerujem da ćemo u  dogledno vrijeme odigrati  međusobnu utakmicu – kazao je u kraćem javljanju  Josip Bajlo.