Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Zadarske bijele majice u Skoplju

05.09.2011. 22:00
Zadarske bijele majice u Skoplju


Hrvatski olimpijski dan, koji se slavi 10. rujna, relaksice će obilježiti u Skoplju, noseći bijele majice kao simbol mira, prijateljstva i povezivanja svih poklonika zdravog života


Nakon duge ljetne stanke, zadarske relaksice ponovno su se okupile i otputovale u Makedoniju, točnije u Ohrid. Kako je riječ o sedmodnevnom putovanju, relaksice će posjetiti i Crnu Goru, Albaniju i Bosnu i Hercegovinu. U Zadar se vraćaju 11. rujna i to preko Sarajeva.
Hrvatski olimpijski dan, koji se slavi 10. rujna, relaksice će obilježiti u Skoplju, noseći bijele majice kao simbol mira, prijateljstva i povezivanja svih poklonika zdravog života. Prošle godine, Hrvatski olimpijski dan relaksice su obilježile, također, na putovanju, i to u Poznanu u Poljskoj.
Nakon povratka sa sedmodnevnog putovanja, Udruga za sportsku rekreaciju žena, nastavlja s uobičajenim aktivnostima, odnosno satovima sportske rekreacije. Prvi sat Katja Pijaca najavljuje za 19. rujan u 17 sati u Sportskom centru Ravnice. Nakon toga, 20. rujna, u 20 sati, sat sportske rekreacije relaksice očekuje u Osnovnoj školi Stanovi.