Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Dukić: Polako se rješava pitanje naplate i parkinga Bolnice

06.09.2018. 08:41


Na aktualnom satu Gradskog vijeća jedno od prvih pitanja bilo je ono o gorućem problemu, o kojem smo i sami pisali više puta, a to je parking na Poluotoku. Mogu li stanovnici Poluotoka očekivati početak rješavanja tog gorućeg problema, pitala je vijećnica Iva Dunatov.
Vijećnici je prvo odgovorio pročelnik Robertino Dujela koji je najavio kako će uskoro sjesti s predstavnicima stanara Poluotoka i  dati konkretan prijedlog za rješenje tog problema.
– S istim problemom ljeti se susreću i stanari ostalih rubnih dijelova Poluotoka, pa ujedno trebamo rješavati i to, a svima nam je jasno da je konkretno rješenje garaža negdje u blizini grada, rekao je Dujela, a nadopunio ga je gradonačelnik Dukić.
– Svjesni smo da ćemo sada kad je završila ljetna gungula, koja još traje, morati raditi na pripremi i rješavanju i parkinga, ali i zona i parkinga. Ujedno koristim priliku da vas obavijestim da se polako rješava i pitanje parkinga i naplate parkinga bolnice, a riješit ćemo i Ravnice, no tu nam predstoji ugovor koji trebamo potpisati s državom, rekao je Dukić.