Kovačević: Vrhunski liječnici odlaze iz Zadra; Dukić: Ne treba plakati ni za kim

Slika korisnika valentinam
AKTUALNI SAT
Gradonačelnik je zaključio da ne treba plakati ni za kim, da zadarska bolnica ima 250 liječnika i među njima mlade i sposobne zamijeniti bilo koje kadrove, a dodao je i kako je dr. Ante Anić, koji je odlučio "otploviti" u privatne vode, izrazio želju za otvaranjem prakse i u Zadru pa da će biti dostupan zadarskim pacijentima, no uz plaćanje usluge
Zvonko KUCELIN
Gradonačelnik Dukić kaže kako zadarska bolnica ima mladog kadra koji je sposoban zamijeniti liječnike koji odu

Kristija Kovačević  imao je na Aktualnom satu Gradskog vijeća pitanje za gradonačelnika koje je postavio kao inicijativu.

- Nedavno smo preko medija doznali da vrhunski kardiolog napušta  zadarsku bolnicu, a sada opet i vaskularni kirurg. Mladi liječnici u zadarsku bolnicu ne dolaze jer ne mogu naći stan. Predlažem da se stan koji će  pročelnik Dunatov, kako je sam izjavio, napustiti nakon što za koji mjesec ode u mirovinu,  dade zadarskoj bolnici na raspolaganje u tu svrhu -  za smještaj liječnika, predložio je Kovačević.

Gradonačelnik je zaključio  da ne treba plakati ni za kim, da zadarska bolnica ima 250 liječnika i među  njima mlade i sposobne zamijeniti bilo koje kadrove, a dodao je i kako je  dr. Ante Anić, koji je odlučio "otploviti" u privatne vode, izrazio želju za  otvaranjem prakse i u Zadru pa da će biti dostupan zadarskim pacijentima, no uz plaćanje usluge.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 4.2 (5 glasova)