Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

TREĆA HNL JUG Posedarci poveli, pa nesretno sami sebi zabili

06.09.2020. 08:06


Hrvatski vitez Posedarje je u 2. kolu Treće HNL jug došao do prvog boda u ovoj sezoni odigravši na svom travnjaku 1:1 protiv OSK-a. Malo je nedostajalo da Posedarci na svoj konto pospreme i sva tri boda, ali na kraju su se morali zadovoljiti i s ovim jednim. Domaćin je u vodstvo došao u 15. minuti kada je Roko Nakić natjerao suparničkog vratara da ode po loptu u svoju mrežu. Gosti iz Otoka izjednačili su u 37. nakon jedne gužve kada se lopta nesretno od Anđela Paleke odbila u mrežu domaćina. Do kraja utakmice više nije bilo promjene rezultata što je značilo da su obje momčadi osvojile po bod.
Posedarci su bolje otvorili utakmicu i došli do ranog vodstva već u 15. minuti. Roko Nakić je odapeo s vrha šesnaesterca i pogodio same rašlje gostujućeg gola. U 37. minuti gosti iz Otoka su izjednačili. Nakon duge lopte bačene iz auta lopta se u šesnaestercu domaćina odbijala od noge do noge i na kraju nesretno od Paleke završila u mreži nemoćnog Škare. Do kraja prvog dijela igralo se većinom na sredini terena bez izrazitih prilika na obje strane.
U nastavku utakmice dvojbena situacija u 73. minuti kada je Brkić pao u šesnaestercu gostiju, ali se sudac nije oglasio. U 82. minuti Smokrović je fantastičnom loptom pronašao Rončevića koji s tri metra pogađa vratnicu. U 90. minuti Jurjević je odapeo, ali gostujući vratar je bio na pravom mjestu. Imali su i gosti periode igre u kojima su dominirali, ali golova nije bilo. Na kraju je podjela bodova najrealniji ishod ovog dvoboja.
 
HV POSEDARJE 1
OSK 1


POSEDARJE – Igralište Gordan Demo. Gledatelja 200: Sudac: Vlatko Jurešić (Dubrovnik). Pomoćnici: Frano Palfi (Dubrovnik) i Romano Radonić (Vitaljina). Strijelci: 1:0 Jurić (15’), 1:1 Paleka (37’ – ag). Žuti kartoni: Crnjak, Jurjević (HV Posedarje); Kuliš, Romac, Jukić (OSK). Crveni: –
HRVATSKI VITEZ POSEDARJE: Škara, Paleka (od 46’ Šušak), Rončević, Smokrović, Ivković (od 61’ Vukadinović), Surać (od 89’ Zdrilić), Jurić, Babić (od 46’ Srzić), Brkić, Crnjak, Jurjević. Trener: Kristijan Tuta.
OSK: Cvrlje, M. Bašić, I. Bašić (od 53’ Šušnjara), Kuliš, Tadić, Romac, Marković, Vučković (od 90’ Bitunjac), Norac-Kevo, Mihanović, Romić (od 75’ Jukić). Trener: Zdravko Ćurković.