Odvezeno 135 kubika krupnog otpada!

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN
Iduća akcija odvoza krupnoga otpada s Poluotoka bit će, prema rasporedu Čistoće za dva mjeseca

S obzirom da je akcija upriličena poslije turističke sezone, odnosno poslije puna tri mjeseca, protekloga vikenda je "Čistoća" s Poluotoka odvezla poprilično puno krupnoga otpada.

Poluotok je, naime, gradski predjel s kojega se tijekom ljeta ne odvozi krupni otpad pa su se ovoga listopada nakupila cijela "brda" otpada. Građani su već u petak navečer iz svojih stanova iznijeli jako puno odbačenog starog namještaja, kreveta, ormara, stolova, sjedalica, kauča i sličnoga otpada, a tehnički direktor u Čistoći Drago Maračić kaže da su njihovi radnici ovoga puta odvezli čak 135 kubika otpada!

Iduća akcija odvoza krupnoga otpada s Poluotoka bit će, prema rasporedu Čistoće, za dva mjeseca početkom prosinca. Jer, otamo se veliki otpad odvozi u veljači, travnju, lipnju, listopadu i prosincu.

U ostalim dijelovima grada krupni otpad se odvozi puno češće, ponegdje i svakoga tjedna tako da se građani lakše mogu osloboditi odbačenih stvari. Mogu i naručiti kontejner, no ako ga sami naruče, plaćaju to dodatno.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno