Stiže još veći Biograd Boat Show

Slika korisnika valentinam
Od 19. do 22. listopada u Biogradu
Izlagački prostor je u potpunosti rasprodan, popunjeno je i novih 1000 m2, zbog velike potražnje, a završne pripreme su u tijeku
Sajam koji raste iz godine u godinu

 Od 19. do 22. listopada u Biogradu na Moru održava se Biograd Boat Show. Srednjoeuropski sajam na moru spreman je za 19. rekordni sajam s novim poslovnim/kongresnim programom. Izlagački prostor je u potpunosti rasprodan, popunjeno je i novih 1000 m2, zbog velike potražnje, a završne pripreme su u tijeku.

Novi poslovni događaj Biograd B2B sada uključuje sve nautičke djelatnosti i ima prošireni kongresni program s još jednom dvoranom. Grad Biograd je pokrovitelj događaja, dok je HGK sponzor i sudjeluje sa svojim kongresnim dijelom sajma "1. HGK dani nautike".

Bogat program sajma

Sadržaj kongresnog dijela sajma još uvijek se formira, a do sad uključuje: u četvrtak, 19.10., s početkom u 11.30 sati HGK će predstaviti sjednice nautičkih udruženja/zajednica pri HGK (Sjednica udruženja marina, Sjednica zajednice ronilačkog turizma, Sjednica udruženja male brodogradnje Kapetanski klub, Sjednica UPUSP-charter, Sjednica udruženja turističkih brodara pri HGK). U 15 sati na programu je glavni panel nakon svečanog otvaranja Biograd Boat Show manifestacije 2017. sa zanimljivom temom "Strategija razvoja nautičkog turizma 2009. - 2019. - jesmo li ispunili ciljeve?" Na panelu će sudjelovati predstavnik Ministarstva turizma, predstavnik Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, predstavnik HTZ, predstavnik HGK i predsjednici nautičkih udruženja pri HGK.

U petak, 20.10., nastavlja se program predavanja od 11 sati u kojem će se raspravljati o rezultatima sezone nautičkog turizma 2017. Također, od 14.30 sati na rasporedu su predavanja o predstavljanju francuskog tržišta, povezivanju nautičkog s drugim turističkim proizvodima: eno-gastro, kulturnim, pustolovnim, ronilačkim...

U nedostatku izložbenog prostora Ilirija d.d. je stvorila Biograd B2B Nautical Business Networking događaj koji će poslovnim posjetiteljima omogućiti sudjelovanje na Biograd Boat Showu bez izložbenog štanda. Poslovni subjekti će promicati i koordinirati sastanke i interakciju tijekom događaja u što je uključen veliki broj društvenih događanja i opsežan kongresni program, uključujući i veliku zabavu u petak za sudionike s hranom, pićem i živom glazbom.

Više od 300 izlagača

Zabavni program će, kao i obično, ugostiti mnoge live izvođače uključujući i Nenu Belana 21.10. s početkom u 22 sata. Uz besplatan subotnji party s Nenom, organizatori pripremaju i Mirnovec vatrometni spektakl, čiji će Fun Park Mirnovec biti jedan od izlagača na Sajmu. Park će za vrijeme odvijanja Biograd Boat Showa biti otvoren te će nuditi posebne pogodnosti za posjetitelje sajma kako bi obiteljski ugođaj u Biogradu bio cjelovit.

Za vrijeme sajma bit će i nekoliko regata. BBS regata će biti otvorena za javnost, a Samobor regata nastavlja rasti, te će više od 450 članova regate završiti Pitter Offshore Challenge za vrijeme sajma.

Nakon 18. uzastopnog rekordnog sajma, Biograd Boat Show se razvio u srednjoeuropski sajam na moru, s najviše izlagača i plovila na Jadranu. Ključ uspjeha sajma je jedinstvena atmosfera Biograda i Ilirijini sadržaji uključujući Marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje.

S više od 300 izlagača i više od 300 plovila, sajam je jedinstven, a zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, do kasnih sati. (zl)

Novi izložbeni prostor BBS 2017

Dodatnih 1000 m2 izložbenog prostora bit će uređeno pokraj ulaza u halu C kako bi se osigurala mjesta za izlagače s dugačke liste čekanja. Plutajući izložbeni šatori bit će postavljeni za izlagače koji trebaju prostor na moru. Pontonski most koji spaja sjevernu i zapadnu marinu bit će poduplan u širinu, a manifestaciju će upotpuniti i dodatni, četvrti, veliki video ekran.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno