Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Vierina kći: Javite mi vidite li moju majku

Autor: Z L

05.11.2008. 23:00
Vierina kći: Javite mi vidite li moju majku


Još uvijek traje potraga za nestalom Slovakinjom Vierom Malovikovom (48) koja je netragom nestala u petak oko 22 sata u Murteru. Neposredno prije zaključenja ovog broja nazvala nas je njezina kći Renata zatraživši od čitatelja Zadarskog lista pomoć u potrazi za nestalom majkom čiji nestanak već nekoliko dana intrigira hrvatsku javnost.
– Preklinjem sve Zadrane da se, u slučaju da bilo kakve informacije o mojoj majci, jave u redakciju Zadarskog lista ili u najbližu policijsku postaju kako bi se moja majka što prija vratila kući, svojoj obitelji, kroz plač nam je u telefonskom razgovoru rekla jako potresena Renata Malovikova.
Kako bi Zadranima pomogli u identificiranju nestale objavljujemo i njezine najnovije fotografije koje nam je poslala njezina kći.
– Potraga za nestalom slovačkom državljankom se i dalje nastavlja, kako na području ove policijske uprave, tako i na području susjednih nam policijskih uprava, a poglavito zadarske i primorsko-goranske gdje je u posljednje vrijeme osoba koja odgovara opisu nestale uočena, kazala je jučer Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.
Podsjetimo, Viera Malovikova nestala je u petak nakon što je sa suprugom večerala te je izišla iz murterske pizzerije “Kezo” dok je on plaćao račun.