Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Svoj teren za vrijeme smjene obiđem i triput

05.11.2010. 23:00
Svoj teren za vrijeme smjene obiđem i triput


U akciji Nasmiješeno sunce najboljim čistačem proglašen je Zdenko Bubnjar, 49-godišnjak, zaposlen u zadarskoj tvrtki “Čistoća”. Zahvaljujući svom marljivom trudu i radu te besprijekornom obavljanju svakodnevnih radnih obveza, zaslužio je ovu lijepu nagradu. Za svog radnog vijeka Zdenko je godinama navigavao, nakon čega je duže vrijeme bio u potrazi za poslom, a onda se prije tri godine zaposlio u Čistoću.
– Moram priznati da ovu nagradu nisam očekivao i bio sam jako iznenađen kada me šef obavijestio da sam nagrađen. Zato se ovim putem želim zahvaliti i njemu i svima koji su me predložili i zahvaljujući kojima sam danas dobitnik nagrade. Zaista ne znam zašto su među mojim kolegama baš mene odabrali, vjerujem da im je moj trud i rad “upao u oko”, kazao je Zdenko, koji od početka svog rada u Čistoći radi s usisavačem, a svakodnevno čistim održava dio Poluotoka.
– Svoj teren za vrijeme smjene obiđem i triput, jer nakon što jednom očistim, uvijek se mogu nadati nekom novom bačenom otpadu. S obzirom da sam već dugo na istom terenu, sada već znam koja su “kritičnija” područja pa njih redovitije obilazim, kazao je Bubnjar, naglasivši kako mu je komunikacija s različitim ljudima najbolji dio radnog dana, a čemu doprinosi činjenica da se već tri godine svakodnevno susreće s istim ljudima s kojima se do danas i sprijateljio.
Riječ je, primjerice, o djelatnicima prodavaonica i kafića na području grada za koji je odgovoran, a kojima, zbog ovog dugogodišnjeg poznanstva vrlo često pomogne te im nerijetko umjesto njih očisti ulaze i ukloni smeće.